Selectați pagina

Societatea ideală

Societatea ideală

Pr-Epifanie-TheodoropoulosGheronda, credeţi că chipul societăţii de odinioară, când tehnologia nu luase așa amploare, era ideal?

Arhimandritul Epifanie: Nu! N’am spus că în alte vremuri societatea era ideală. Oamenii erau, însă, mai fericiţi. Societate ideală nu a existat şi nu va exista vreo‑dată pe pământ. Societate ideală va fi acolo sus, în cer, unde este cu adevărat patria noastră, în cetatea nemincinoasă „al căreia meşter şi lucrător este Dumnezeu.” (Evr. 11:10) Pe pământul acesta, aşa vom trăi – printre ticăloşii şi suferinţe, şi uneori printre sălbăticii.

Sursa: Ahimandritul Epifanie Theodoropulos, Toata viaţa noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm, editura Predania, Bucureşti, 2010

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

 1. marele Păcătos

  știți care e pricina?
  radiația și energia electrică este putere diavolească.
  uitați-vă că în filmul terminator 3, se vorbește că programul singur a dat eroare și din cauza asta a început al 3-lea război mondial.
  anul acesta au apărut pe internet niște înregistrări a unei femei căruia în 1994 i-a fost descoperită soarta lumii în multe detalii, ea fiind necredincioasă atunci, azi în taină povestește cele ce a văzut, și a spus așa, cum va începe al 3-lea război mondial, campiuterul de la NATO va da o eroare, și se va trimite “singură” o focoasă nucleară în Rusia, atunci rușii automat vor reacționa cu aceeași, iată așa se va începe.
  De aici și rezultă că electricitatea nu este de La Dumnezeu.
  da noi fără card=drac de bancomat, fără telefon legătura directă cu mikiduță și fără icoana lui antihrist care este ecranul – nu putem exista.
  Poftiți că iată și răspuns la această problemă, ne lipsim cu încetul de HARUL DUMNEZEIESC.
  cei cu cip în ei, sau cu pecetea nu au har deja, ci doar putere diavolească.
  Al 3-lea război va începe când vor merge femeile pe Sfântul Munte Athos.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.