Notă: Dragi fraţi şi surori întru Hristos! Arhiereii care au preluat conducerea Bisericii Ortodoxe, deja în mod deschis luptă contra lui Dumnezeu! Aceştia alungă călugării din mănăstiri nu pe motive canonice, ci din cauza neascultării faţă de autorităţile antihristice.

calugari vaccinati fortat

ŞOC! Mănăstire din Rusia obligă călugării să se vaccineze sau îi expulzează! Curînd în toate mănăstirile…

Ieri seara tîrziu, stareţul mănăstirii, minciuno-episcopul Pancratii, a trimis tuturor călugărilor următorul mesaj pe telefoane (vezi mai jos).

mesaj vaccinare fortata manastirea varlaam

Mesajul stareţului mănăstirii Varlaam, minciuno-episcopului Pancratii, către călugări

Mulţi călugări îşi fac deja bagajele, pregătindu-se să fugă din mănăstirea Varlaam. Toţi sunt în şoc nu numai de la faptul că sunt fortaţi să se injecteze cu preparate experimentale, dar şi prin forma prin care li s-a cerut acest lucru de către stareţ.

Dacă monahii ortodocşi nu au dorit să mărturisească credinţa faţă de Dumnezeu şi Iisus Hristos, luptînd pentru credinţa ortodoxă prin lepădarea de către eretici şi ecumenişti, atunci Dumnezeu le permite o altă încercare, ca şi acum, dar călugării nu mai pleacă ca mărturisitori ai credinţei ortodoxe, ci fug în mod ruşinos luîndu-şi valizele…

E trist să auzi şi să citeşti precum că monahii ortodocşi sunt prigoniţi nu pentru salvarea credinţei ortodoxe, nu pentru că se leapădă de minciuno-episcopul Pancratie şi de slujile antihristice, dar se salvează pe sine însuşi prin fugă…

Sursa: https://ria.ru/20210624/valam-1738507428.html