Selectați pagina

Slujitor catolic arestat şi exclus din cultul catolic pentru că conducea o reţea de prostituate

Slujitor catolic arestat şi exclus din cultul catolic pentru că conducea o reţea de prostituate

Don Saverio, preot respectat în Italia, conducea o reţea de prostituate românce. Fetele plăteau 400 de euro săptămânal şi erau supravegheate de o româncă. Preotul italian a fost arestat şi exclus din biserică.

O reţea internaţională de trafic de persoane şi de prostituţie a fost descoperită la Taranto, în Puglia, într-o operaţiune de amploare a poliţiei italiene denumită Madame. Surpriza cea mai mare pentru anchetatori a fost să descopere că unul dintre capii reţelei era un preot, don Saverio Calabrese, paroh al bisericii din Monteparano.

Don Saverio este una dintre cele cinci persoane care au primit arest la domiciliu, alte opt persoane fiind arestate preventiv în operaţiunea Madame.

Maimulte zeci de tinere, majoritatea românce, erau coordonate de o româncă în vârstă de 30 de ani care le controla permanent în casa în care locuia împreună cu ele. Pentru o cameră în care-şi ofereau serviciile de prostituate, fiecare fată plătea săptămânal 400 de euro.

Poliţia nu a oferit detalii despre implicarea exactă a lui Don Saverio, dar se bănuieşte că era unul dintre coordonatorii reţelei de prostituţie.

Cele opt persoane arestate preventiv sunt toate de naţionalitate română şi toate membre ale aceleiaşi familii.

Surse: http://www.ansa.it/puglia/notizie/2019/01/14/prostituzione-banda-a-taranto-coinvolto-anche-un-parroco_ccf5557d-05ed-4893-b1a6-ca1a4dce4b58.html

https://bari.repubblica.it/cronaca/2019/01/14/news/taranto_arruolavano_prostituto_dall_est_e_le_sfuttavano-216510261/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *