Selectați pagina

Situaţie ALARMANTĂ la supermarket-urile din România. Cum sunt păcăliţi românii cu alimente falsificate

Situaţie ALARMANTĂ la supermarket-urile din România. Cum sunt păcăliţi românii cu alimente falsificate

supermakerÎn multe dintre supermarket-urile şi pieţele din ţară sunt alimente falsificate care pun în pericol sănătatea românilor. Pâinea, laptele sau uleiul sunt preparate cu alte ingrediente decât scrie pe etichetă. Ministerul Agriculturii ia însă măsuri împotriva acestor practici şi pregăteşte o nouă lege, informează România TV.

Dacă mergem la cumpărături şi umplem coşul cu produse, s-ar putea să avem parte de surprize. Cele mai cumpărate produse sunt falsificate. Este vorba despre lapte, pâine, mezeluri, ulei sau sucurile şi iaurturile cu fructe.

Acestea sunt alimentele cel mai uşor de falsificat, potrivit unui raport al Parlamentului European. Românii nu îşi dau seama de cele mai multe ori când cumpără produse falsificate.

Ministerul Agriculturii ia măsuri pentru a împiedica falsificarea produselor. Experţii lucrează cu Banca Mondială la un proiect de lege prin care alimentele să fie monitorizate mult mai atent.

“Sunt convins că şi Ministerul Agriculturii şi autorităţile vor intensifica monitorizarea, controalele, să fie făcute la raft, nu pe lanţul de producţie. Ar trebui să fim mai atenţi în acele pieţe care nu sunt autorizate, sunt excepţii cum a fost brânza de capră care nu avea legătură cu laptele de capră sau telemeaua de oaie în care se găseşte lapte de vacă”, a declarat Sorin Mierlea, preşedinte ANPCPPS.

Potrivit noului Cod Penal, infracţiunea de falsificare a alimentelor este pedepsită cu amenzi contravenţionale sau închisoare până la 3 ani.

1 Comentariu

 1. Ecaterina

  „Parlamentului European”, „Ministerul Agriculturii”, „Experţii”, „ANPCPPS”, etc. Fraților, trebuie să înțelegeți un lucru important. Orice organizație de felul acesta sau persoană care lucrează pentru acestea, sunt cu toții sub stăpânirea jidovilor. Și dacă vreunul nu și-a plătit taxa de protecție (ei le denumesc avize, certificate, etc.) nu intră în sistem sau – după caz – este eliminat din sistem. Să n-aveți nici o grijă. Nimeni, dar nimeni din lumea asta nu intră cu marfa lui într-un magazin fără să-și fi plătit taxa de protecție. Dacă încerci să comentezi, să arăți lumii neregulile, să ocolești sistemul, automat ești eliminat, și de cele mai multe ori, fie ești ucis (atunci când spui lumii adevărul), fie doar ți se închide firma (cazul cel mai fericit), fie te bagă pur și simplu la închisoare cu cip în tine. Încă nu credeți? Ferească sfântul să vi se întâmple vouă, căci va fi prea târziu pentru a crede.

  Uitați-vă numai ce pățesc cei care nu cred problema vaccinurilor. Își duc proprii copii la criminali, iar apoi se dau cu capul de pereți.

  Concluzia? Toți cei care vând în magazinele lor sunt oamenii sistemului. Au cunoștință foarte bine de viermele în care au intrat și îl hrănesc vârtos, oferindu-i viața lor și sufletul lor. Când și când mai reușește câte unul să „evadeze” și să ne spună ce se petrece. Vai de cei care participă la pierderea sufletelor noastre.

  Admin, vă rog din suflet, dacă mai aveți știri despre Lavra Poceaev, să ne anunțați și pe noi.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке