Selectați pagina

Site-ul Mişcării Juriştilor Ortodocşi din Moldova, aparatorul.md, a fost atacat de răufăcători!

Site-ul Mişcării Juriştilor Ortodocşi din Moldova, aparatorul.md, a fost atacat de răufăcători!

Aducem la cunoştinţa cititorilor noştri că site-ul e atacat tot mai mult de răufăcători.  Pe 23 martie insa, la maxim s-au intensificat aceste atacuri, ajungind la citeva zeci in vre-o 2 ore. Site-ul fost blocat mai mult de douăzeci de ore. Cerem sfintele voastre rugăciuni!

Amintim că pagina web Mişcării Juriştilor Ortodocşi din Moldova conţine ştiri, informaţii juridice, documentare din spaţiul vieţii religioase, evenimente locale, naţionale şi internaţionale.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

9 Comentarii

 1. slava

  si asa inca nu se deschide normal, eu acuma am deschis situl daidostup.ru am introdus aparatorul si sa deschis

  Răspuns
 2. Mirean

  Lucrăm încă la careva algoritmi de securizare, respectiv un pic site-ul poate să se încarce mai greu, ori să dea careva mesaje de eroare.

  Răspuns
 3. Dorin

  asta e crimă cibernetică. Trebuie să vă adresaţi la Procuratură, există secţia specială profesionistă care se ocupă cu aşa ceva. Nu ezitaţi, o să fie de folos şi pentru alţii. Ăştia trebuie pedepsiţi.

  Răspuns
  • Mirean

   Dorine, şansele ca să rezolvi ceva pe cale oficială, sunt minime. Ar trebui de demonstrat concret cine a fost cel din spatele atacurilor (avem o mulţime de adrese IP de pe care s-au efectuat atacurile), iar atacurile după cum se şi vede, au fost făcute nu de la noi din ţară.

 4. Dorin

  Ţine de obligaţia procuraturii să caute făptuitotul şi ei să demonstreze dacă a avut loc un atac cibernetic sau nu, nu de persoana care se adresează cu o plîngere în acest sens.

  Răspuns
 5. Dorin

  Cîţiva ani în urmă a fost comis un atac cibernetic asupra site-ului Judecătoriei Botanica, făptuitorul a fost găsit şi judecat. Dar faptul că persoanele care se ocupă cu astfel de chestii se află peste hotare nu constituie impediment pentru pornirea unei investigaţii.

  Răspuns
 6. Slava

  Totusi sunt si acuma dificultati la accesarea sitului, eu de acasa pot inrtra numai in felul urmator, daidostup.ru, apoi introduc aparatorul.md, si enter

  Răspuns
 7. Mirean

  Posibil să îţi fie blocată adresa IP de pe care încerci să accesezi site-ul. Cum a ajuns să fie blocată, asta deja e altă întrebare, avînd în vedere că după acel atac s-au pus careva metode de securitate mai drastice, inclusiv blocarea automată a adreselor IP, recomandate de HackRepair.com.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *