Selectați pagina

Sistemul de educație finlandez produce monștri, numai buni să fie folosiți de stat pe post de unelte împotriva părinților lor

Sistemul de educație finlandez produce monștri, numai buni să fie folosiți de stat pe post de unelte împotriva părinților lor

Mult-lăudatul sistem de educație finlandez produce monștri, numai buni să fie folosiți de stat pe post de unelte împotriva părinților lor.

Cea mai elecventă mărturie despre această „mutație orwelliană” favorizată de învățământul „model” din Finlanda și de Corectitudinea Politică este un clip de propagandă postat de poliție pe canalul său oficial de YouTube, în data de 12 ianuarie.

O fetiță de vreo opt anișori stă pe canapea, alături de mama ei. Aceasta din urmă scrie ceva pe tabletă. Fetița o întreabă ce face, iar mama îi răspunde că este un mesaj pe Facebook la adresa unui politician. „O să-i arăt eu lui”, spune femeia, care apoi precizează: „Este genul de lucruri pe care nu aș îndrăzni să i le spun în față”.

Despre ce fel de acțiune este vorba, ne lămurim rapid: ca prin hocus-pocus, un uriaș leu de pluș îmbrăcat în uniforma poliției finlandeze apare pe canapea, între mamă și fetiță. Mica Alma o ceartă pe mama ei pentru ce voia să facă, iar leul-polițist o amenință cu „degetul” de la labă.

Mama, spășită și rușinată, bagă ochii în pământ, în timp ce comentatoarea conchide amenințător despre faptul că „răspândirea de mesaje răutăcioase pe internet poate constitui infracțiune”.

Urmează un cântecel imbecil cântat și dansat de polițiști-oameni și de mascota-leu:

„Păzea! Păzea! Păzea! Nu pune nimic prostesc pe rețeaua de socializare, te rugăm.”

În afară de îndemnul direct la adresa copiilor de a-și turna părinții, filmulețul de propagandă al poliției finlandeze conține și un alt mesaj subliminal: «„Păzea!” Nu ești în siguranță, copilul te poate da de gol», care să-i descurajeze pe adulți să posteze mesaje neconforme cu linia politică trasată de guvern.

Poliția finlandeză a început de câteva luni să supravegheze comportamentul cetățenilor (inclusiv politicieni) pe internet, mai cu seamă postările legate de imigranți și de islam.

Leul este un simbol național al Finlandei, asemenea vulturului pleșuv în Statele Unite.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке