Selectați pagina

Siria, gata de război, avertizează Israelul

Siria, gata de război, avertizează Israelul

siria--gata-de-razboi--avertizeaza-israelulDamascul a avertizat că va răspunde militar în cazul unui nou atac al Israelului pe teritoriul său. Siria va riposta dur oricărui nou atac israelian pe teritoriul său, avertizează adjunctul ministrului sirian de Externe, Fayçal Moqdad, citat de realitatea.net.

„Au fost date ordine de a se riposta oricărui nou atac israelian”, afirmă Moqtad.

Potrivit Siriei, statul evreu a bombardat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, trei poziţii militare, la nord-vest de Damasc, cu rachete lansate din avioane venite din Israel prin Liban.

Raidul a avut ca ţintă un centru de cercetări ştiinţifice, la Jamraya, vizat deja, la sfârşitul lunii ianuarie, de un atac israelian, dar şi două obiective militare – un important depozit de muniţii şi o unitate de apărare antiaeriană -, potrivit unui diplomat de la Beirut care s-a exprimat sub acoperirea anonimatului.

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a afirmat că cel puţin 42 militari sirieni au fost ucişi în aceste raiduri, adăugând că soarta altor aproximativ 100 este necunoscută. Siria se confruntă, începând din martie 2011, cu o revoltă populară violent reprimată şi transformată într-un război civil, soldat cu peste 70.000 de morţi.

Aceste raiduri riscă să marcheze un punct de cotitură în cadrul conflictului, cu o implicare deschisă a Israelului, în timp ce Iranul, inamicul său jurat, s-a declarat pregătit să “antreneze” armata siriană, iar mişcarea Hezbollah a recunoscut că luptă alături de regimul aflat la putere.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

5 Comentarii

 1. marele Păcătos

  Sf.Ap. şi Ev. Matei 24:
  6.Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama să nu vă speriaţi, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârşitul.
  7.Căci se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie şi va fi foamete şi ciumă şi cutremure pe alocuri.

  Vedem că trebuie să fie al 3-lea mondial şi după va veni şi sfârşitul.
  În 2017 este programat războiul. Cel mai interesant că sunt bombe cu sinteză (nucleară) rece, asta înseamnă, puterea în echivalent cu bomba nucleară sau chiar cu hidrogen, însă nu emană radiaţie.
  Mai întâi vor rade de pe faţa pământului Iranul şi Korea de Nord, apoi vor face alarmă şi vor detona 16 bombe în SUA, în privinţa indiei şi a ţărilor africane tac.
  De fapt iniţiatorii sunt jidovii din america şi ei îi vor provoca pe kiorii din China să atace Rusia, atunci şi se va dezvălui al 3-lea.

  Sfânta Antonia a proorocit că războiul v-a fi sau 2 zile sau 2 ore.
  Pe un forum american am văzut un mesaj interesant din 2010, în felul următor “al 3-lea război mondial v-a începe în data de 17 iulie 2017, v-a dura 133 de minute după care v-a înceta, rezultatele fiind 33,4% din populaţia planetei va fi moartă”.
  Cine cunoaşte când v-a fi războiul este guvernul mondial – jido-masonii, presupun că acel comentariu a fost lăsat de anume aşa un tip.
  Pecetea se va pune atunci încă când ea nu se va vedea, însă după ce se va vedea va îngădui Bunul Dumnezeu să trimită pe Sfinţii Enoh şi Ilie pentru ca să propovăduiască la oamenii care încă nu s-au însemnat cu petecea ca să nu se însemneze!
  Iată care-i situaţia.
  De aceea şi ziceau Sfinţii că, în vremurile de apoi toată preoţimea ÎL vor trăda pe DUMNEZEU.
  Nu am văzut nici un preot să fie rău. Şi nu cred că în inima lor se vor dezice vreo dată de Dumnezeu, însă sensul este mistic, pentru că primind actele faci lepădare, primind pecetea pocăinţă nu mai este.
  De ar fi creştinii Creştini, şi preoţii Preoţi ai Lui Dumnezeu, s-ar salva toţi, însă, banul e mai scump ca Dumnezeu, pântecele-i mai scump ca mâncărurile Raiului, frica este mai puternică decât Credinţa şi Iubirea, atunci spre ce să mai fim porniţi?
  “37.Şi precum a fost în zilele lui Noe, aşa va fi venirea Fiului Omului.
  38.Căci precum în zilele acelea dinainte de potop, oamenii mâncau şi beau, se însurau şi se măritau, până în ziua când a intrat Noe în corabie,
  39.Şi n-au ştiut până ce a venit potopul şi i-a luat pe toţi, la fel va fi şi venirea Fiului Omului.”

  Răspuns
 2. irina

  HRISTOS A INVIAT MARE PACATOS!te-as ruga tare frumos sa-mi zici si mie de unde cunosti asa date concrete…legate de ultimul razboi…2017,17 iulie,…2 zile…2 ore????este asta scris undeva?sau e o profetie a unui sfint parinte chiar?!si inca ceva….cum sa inteleg “Pecetea se va pune atunci încă când ea nu se va vedea”??? MULTUMESC.SANATATE SI DOAMNE AJUTA.

  Răspuns
  • marele Păcătos

   Adevărat a Înviat soră Irina, mai uşor e să fac un articol cu toate aceste detalii, sau altă alternativă, să-ţi trimit personal pe mail toate aceste surse.
   Doamne ajută!

 3. irina

  teacheririna88(at)gmail(.)com aceasta este adresa mea de email, ti-as fi recunoscatoare chiar…daca ai putea sa-mi transmiti aceasta informatie.DOAMNE AJUTA.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *