Selectați pagina

Simularea dispersiei in atmosfera a emisiilor radioactive provenite de la centrala Fukushima

Simularea dispersiei in atmosfera a emisiilor radioactive provenite de la centrala Fukushima

fukushimaDin emisiile estimate de IRSN, Meteo Franta a simulat dispersia de emisii radioactive pe distante mari, proiectate pana in data de 26 martie.

In conformitate cu aceasta simulare, emisia de gaze ar fi ajuns in Statele Unite pe 16 sau 17 martie. Aceasta predictie este in concordanta cu prezenta in aer, dupa cum a raportat pe site-ul sau Agentia pentru Protectia Mediului (USEPA), a urme de iod radioactiv si cesiu, in data de 18 martie, in Sacramento – California. Valorile masurate au fost cuprinse intre 0.165 de mBq/m3 si 131, 0.03 mBq/m3 de iod, 132 si 0.002 mBq/m3 de cesiu 137.

Poluantii radioactivi eliberati in aer, au ajuns apoi in Antilele franceze la 21 martie si Saint-Pierre si Miquelon in 23 martie.

Europa a fost la randul ei afectata intre 22 si 23 martie. In Franta, in special dupa 24 martie urme de particule radioactive ar putea fi prezente in aer la niveluri foarte scazute, care ar trebui sa fie de ordinul a mBq/m3 maxim.

Cum era de asteptat, din emisfera sudica nu este afectata in mod semnificativ de acest dispersarea scara larga.

Nivelurile de concentratie in aer asteptate in America si Europa sunt prea mici pentru a prezenta un risc pentru sanatatea umana si pentru mediu, chiar daca se va intinde pe durata a mai multor luni.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=O5heYLKpP_I[/youtube]

Sursa: apologeticum.ro

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

 1. marele Păcătos

  toate acestea sunt planificate şi create artificial, adică doar imaginar, să creeze panică, dovadă:
  http://www.illuminatiagenda.com/wp-content/uploads/2012/10/illuminati-card-game-nuclear-disaster.png

  joacă masonică alcătuită din nişte cărţi (330 la număr), în care este tainic descris scenariul acestui veac până la închinarea lui antihrist.
  noua ordine mondială, al 3-lea mondial, corupţia în conducerea tuturor ţărilor (ceea ce vedem şi noi azi), cipizarea, modificarea genetică, clonarea, „teractul” din boston, gemenii exploadaţi de către FBI, pentagonul exploadat la fel de dânşii etc etc.

  aceste cărţi au fost editate în anii ’94-95
  vă daţi seama, ei de atunci şi încă de mai înainte aveau planificat tot scenariul cum va decurge crizele în lume.

  Un sfânt spunea că Serghie Nilus s-a sfinţit nu pentru metanii şi rugăciuni, ci pentru aceea că a publicat [protocoalele „înţelepţilor” din sion].

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке