Selectați pagina

Simbolurile sataniste de care creştinul ortodox trebuie să se ferească

Simbolurile sataniste de care creştinul ortodox trebuie să se ferească

vrajitoareO erezie de dimensiuni planetare ce loveşte Ortodoxia se numeşte Noua Eră, New Age sau Noua Eră a Vărsătorului. Adepţii Noii Ere susţin că în perioada dezvoltării Imperiului Roman soarele a intrat în zodia Peştilor, şi astfel a început Era Peştilor. Aceasta a fost epoca în care a trăit Hristos, Era Creştinismului. Acum ei spun că această epocă a luat sfârşit şi începe o nouă eră, Era Vărsătorului.

Astfel New Age este o uriaşă reţea de organizaţii ce au o oarecare legătură între ele. Faptul că este o mişcare antihristică se vede şi din doctrina sa pe care se bazează : religiile orientale, teosofia, masoneria, satanismul, vrăjitoria, credinţa în reîncarnare ,etc.

Noua Eră foloseşte anumite simboluri, care nu sunt simple embleme ale mişcării, ci simboluri cu conţinut ocult, purtătoare ale energiei duhurilor viclene.

Aceste semne sataniste sunt:

1. Arcada cerească (culorile curcubeului)

Este simbolul cel mai folosit. Pe  acesta îl poate găsi cineva peste  tot: pe cadouri pe jucării, pe haine. Aşa cum învaţă discipolii Noii Ere, simbolizează puntea dintre om şi Marea Minte Universală, adică Lucifer.

Rainbow-diagram-ROYGBIV.svg

2. Numărul 666

Este numărul numelui lui Antihrist, despre care se vorbeşte în Apocalipsa  Sfântului Ioan Evanghelistul (13, 18). Alice Ann Bailey, mama spirituală a Noii Ere, scrie că numărul acesta are calităţi sacre şi că trebuie folosit cât mai mult posibil, cu scopul de a veni cât mai repedeNoua Eră. Astfel se explică de ce aproape toate produsele din comerţ sunt marcate cu un cod de bare, în care, la început, la mijloc şi la sfârşit se află liniile care reprezintă cifra 6. Avem adică trei de 6 (666).

666-b

3. Ying şi yang (simbolul taotismului)

Acest simbol arată  că binele  şi răul sunt două puteri egale care se completează una pe alta.  Îl găsim expus pe sigla unor restaurante şi nu numai.

ying_yang

4. Pentagrama

Este folosită  de magia neagră şi de către iudei. Chiar pe turla catedralei ortodoxe din Sankt Petesburg, în mijlocul crucii era pus şi semnul acesta al jidanilor. Nu după mult timp turla a fost mistuită de flăcări.

Pentacle_3.svg

5. Svastica (cunoscuta cruce frântă).

Crucea frântă (îndoită) înspre stânga se foloseşte mai ales în ocultism. Crucea frântă înspre dreapta a constituit emblema nazismului.

Svastica

6. Fulgerul

Este simbolul lui Lucifer. Sataniştii se mândresc cu spusa lui Hristos din Noul  Testament: Am văzut pe satana ca un fulger căzând din cer (Luca 10,18).

7. Emblema păcii

Aşa numita emblemă a păcii, este în realitate o cruce răsturnată şi ruptă, circumscrisă într-un cerc magic. Din păcate mulţi tineri poartă tricouri, blugi şi alt soi de îmbrăcăminte ce poartă acest semn, crezând că este un semn al păcii. Este o tristeţe să mergi pe stradă, la noi în România, văzând că din trei tineri, unul poartă un tricou cu semnul acesta satanist. Mulţi chiar ştiu că este un semn al celui viclean, dar poartă în continuare  acele haine ce-l au imprimate pe ele, că …na…este trendy şi cool!

peace_4-300x274

8. Crucea egipteană sau profanată.

Se foloseşte  mai ales în magie. Trebuie însă, atenţionaţi acei creştini de-ai noştri care merg la Sfintele Locuri şi trec prin Egipt că pe papirusurile pe care le aduc de acolo există crucea egipteană. Aşadar, după ce am văzut care sunt semnele sataniste ale Noii Ere, datoria noastră stă în a ne feri de ele şi a învaţă şi pe alţii ce reprezintă acestea când vedem că le poartă şi nu le cunosc simbolistica.

130px-Ankh.svg

Membrii acestei mişcări antihristice, vor încerca să  prindă în cursă pe oamenii naivi, prezentându-se sub diferite măşti şi împrăştiind confuzia. De aceea trebuie să avem ochii deschişi atât turma, dar mai ales păstorii. Să descoperim, în spatele firmelor frumoase şi colorate ţipător, faţa cu adevărat primejdioasă a ereziilor. Această descoperire îi deranjează foarte mult pe eretici şi de aceea îi atacă cu furie pe cei care îi demască, dar sunt incapabili să vatăme pe cel credincios, deoarece îl acoperă harul Atotputernicului Dumnezeu.

Pr. Arsenie Vliangoftis (din Ereziile contemporane, Editura Evanghelismos, Bucureşti, 2006, p. 64-85)

9 Comentarii

 1. marele Păcătos

  Astăzi peste tot este steluţa satanei din 6 colţuri!
  hrana e codată cu 666, priviţi atent la fiecare simbol de pe cutia oricărui produs alimentar, chiar acolo unde sunt 3 săgeţi îndoite sub 90 de grade, acolo şi este steluţa, dublu v (w) în limba evreiască este cifra 6 (şase), şi dacă este pe mâncare www, atunci rezultatul e acelaşi!
  măncarea codată ca pentru purcei!
  Sfânta Cruce curăţă sângele şi alungă diavolii!
  făceţi fără ruşine peste orice bucate la masă sau înainte de devorare, ca să nu vă otrăviţi.
  că necuratul poate intra în om chiar dacă nu face semnul Sfintei Cruci pe mâncare!
  Luminarea este Iisus Hristos care aşteaptă pocăinţa şi Sfinţirea Creştinilor!

  Răspuns
  • Ilie

   Nouă, creştinilor, ar trebui să ne fie străină teama şi disperarea că
   Antihrist va veni. Trebuie să ne fie teamă de căderile şi de patimile noastre. Dacă noi vom cădea în patimi, ne lepădăm de Hristos până să vină Antihrist. Iar dacă noi vom merge pe calea virtuţii, vom merge şi dacă va veni Antihrist.

  • marele Păcătos

   A oare să mănânci hrană de la satana, nu este păcat?
   omul că se îmbuibează cu măncare jertvită necuratului nu este păcat?
   şi dacă nu ne vom pregăti, nu ne vom lepăda de lume, o să ne trezim şi cu ştampila verde în frunte şi nici moarte firească nu vom vedea, ci vom fi pregătiţi pentru chinurile care încep pe suprafaţa terestră şi nu se termină în veac!

   Să fim gata pentru toate greutăţile, să nu tăcem, să mărturisim adevărul aşa cum este el, şi să ştim că frica e de la vrăjmaş!
   Nu avem ce ascunde!

  • Ilie

   Sf. Nicolae Velimirovici, ierarhul care a fost canonizat de Sinodul Bisericii Serbiei nu cu multă vreme în urmă, spunea următoarele lucruri: „Vedem şi noi multe semne care au fost prezise de Domnul Iisus, nu suntem orbi. Asta însă nu ne dă dreptul să hotărâm ziua sfârşitului lumii şi, cu atât mai puţin, să ne dorim înmulţirea răului în lume, căci, o dată cu înmulţirea răului, se înmulţeşte şi numărul nedrepţilor ce-şi pierd sufletul, iar noi, ca fii ai lui Dumnezeu, trebuie să dorim ceea ce doreşte şi Părintele nostru Ceresc, şi anume ca toţi oamenii să se mântuiască. Marea nu are decât să se clatine, pământul să se cutremure şi stelele să cadă, noi trebuie să stăm fără tulburare, încredinţându-ne voii celei bune a Făcătorului şi dorind binele tuturor făpturilor omeneşti”.

  • marele Păcătos

   Să ne rugăm ne-ncetat!
   să ne rugăm pentru luminarea ierarhilor!
   Să ne rugăm pentru iertarea păcatelor a întregului nostru neam până la Adam!
   Să iertăm pe cei ce ne greşesc, pentru că în Rugăciunea Evanghelică, “iartă nouă greşalele noastre precum şi noi iertăm greşiţilor noştri”, deci, fiecare osândind pe cineva – pe noi ne osândim, căci toţi suntem păcătoşi din fire şi trebuie să iertăm! Dar să nu-L trădăm pe Dumnezeu!
   să nu-l tolerăm pe satana!

 2. Kozma Sonia

  Cica sa ii invatam si pe altii ce inseamna si sa ii indrumam ca sa nu mai poarte aceste semne…Dar in alimentare , pe produse , la cod este 666…Deci daca ei folosesc aceste lucruri ce rost are ca noi sa nu le folosim? Nu vreau sa zic ca sunt de acord cu aceste semne dar daca ar fi sa ne le mai purtam , si sa nu le mai scriem , etc asa sa faca toti , pentru ca degeaba fac asa nici un sfert din Romania si restul is cu satana ! Sa fim serios! Daca nu facem acelasi lucru toti ce rost mai are ca unu sa faca si altul nu?

  Răspuns
  • marele Păcătos

   Precum Semnul Sfintei Cruci arde cu Focul Dumnezeirii toată necurăţia, la fel şi semnele drăceşti adună duhuri diavoleşti, de aici şi toate patimile, de aici şi boli şi certuri şi neânţelegeri, ce nu e clar?

   pentru ce noi să prevenim?

   a pentru ce Hristos Dumnezeu ne-a prevenit?

   pentru ce S-A jerfit pe Cruce cu cea mai dureroasă moarte, Sf.Mitr.Dimitrie al Rostovului a descris patimile Domnului că au fost 6666 la număr.
   câte sute de mii de lacrimi?
   de câte ori a fost lovit de moarte?

   ÎNGROZITOR

   da noi denigrăm această mărturie a Lui Însuşi Fiul Lui Dumnezeu şi Creatorul nostru!

   mărturisirea este lepădare de lumea aceasta!

   “cel ce iubeşte minciuna – îşi urăşte sufletul său” – Psalmii.

   primii care nu vor moşteni Împărăţia Cerurilor sunt fricoşii!

 3. nata

  Pe linga aceste simboluri exista inca foarte multe alte simboluri ascunse pe care oamenii nu le cunosc….. pentru detalii puteti sa va informati de pe acest sait: http://bucurialuisatan.com/ ————— dar! AVETI GRIJA SA NU FITI INSELATATI DE CATRE ” REGELE MINCIUNII”

  Răspuns
 4. Eugenn B.

  De fapt toate acestea semne foarte vechi sunt de fapt ideograme și pictograme, preluate ulterior ca simboluri de catre diferite organizatii si societati, mai mult sau mai putin secrete.
  Cred ca totusi autorul exagereaza din prea multa habotnicie, de exemplu zvastica este un simbol solar intalnit pe ceramica neolitica a Culturii Cucuteni, in Dacia si in China!!!
  Legat tot de China este si simbolul modern al Pacii, zis si ”gheara de porumbel”, care este o reprezentare stlizata a ideogramei care inseamna copac sau arbore, desi ulterior i s-au dat si alte reprezentari, precum dezarmarea nucleara, semnul victoriei intors, un om invins cu mainile atarnand la pamant etc.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *