Selectați pagina

Si romanilor li se va instala chip-ul subcutanat? Se incepe cu copiii! Vezi de cand!

Si romanilor li se va instala chip-ul subcutanat? Se incepe cu copiii! Vezi de cand!

cip implantRomanilor din Italia li se va instala chip-ul subcutanat incepand cu data de 1 ianuarie 2016. Italia este a treia tara, dupa Statele Unite ale Americii si Elvetia, care anunta oficial ca, incepand din anul 2016, nou-nascutilor li se vor monta microcipuri subcutanate. Ceea ce anul trecut parea o stire falsa devine acum realitate pentru ca anuntul a fost facut chiar de premierul Matteo Renzi, pentru ilmattoquotidiano.it, citat de onlinereport.ro.

“Microcip subcutanat obligatoriu, in circa doi ani o sa il aiba toata populatia Italiei. Pentru inceput vor fi nou-nascutii, dupa care, intr-un an, masura se va aplica tuturor”, a declarat primul-ministru italian.

Pe langa motivele de securitate nationala invocate, microcipurile vor avea rolul unui card de sanatate, in sensul ca printr-o simpla scanare, purtarorul microcipului este “citit” imediat: nume si prenume, data nasterii, grupa de sange. Montareamicrocipului se va face simplu, asemenea unui vaccin, imediat dupa nastere.

Este de asteptat o reactie puternica a organizatiilor religioase si de aparare a drepturilor omului,care s-au opus la fiecare masura de acest gen. Sa nu uitam ca, de exemplu, in Romania, mai multe persoane din lumea clerica au refuzat insusirea cardului de sanatate pentru simplul motiv ca, citit invers, cuvantul “card” devine “drac”!!! La nivel international, au fost proteste uriase impotriva pasapoartelor biometrice, a codurilor de bara prezente pe produsele din comert, “666 – semnul fiarei”, Noua Ordine Mondiala etc

Microciparea ar putea sa ii afecteze si pe romanii din Italia, peste un milion la numar, care trebuie sa decida daca vor fi de acord sau nu cu masura guvernamentala.

Sanctiunile prevazute in acest moment pentru cine refuza implantarea microcipului presupun, in prima faza, amenda de 3000 de euro sau inchisoare pana la sase luni.

Prima tara care a introdus aceasta masura este SUA, sub pretextul Legii Comisiilor Militare.Momentul hotarator a fost 11 septembrie 2001, dupa atentatele de la New York. Americanilor li s-au explicat atunci, din punctul de vedere al securitatii nationale, beneficiile implantarii microcipului.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.