Psihoză în masă privind sfîrșitul lumii la 21 decembrie 2012,ce a cuprins omenirea lipsită de duhovnicitate și provocată de guvernul mondial, aduce roade. Mulțimea înnebunită și dezorientată cumpără bilete în rai și iad, indulgențe, arme de război cu extratereștrii și zombi, e.t.c. Omenirea intră într-o stare de haos și frică.

Cu câteva săptămâni înainte de sfârșitul lumii, rezidenții din SUA au început să procure în masă arme, temându-se că zombi vor prelua planeta.

Potrivit Huffington Post, FBI-ul a înregistrat o creștere în țara cu 20% a vânzărilor armelor de foc. Frica de zombi susține producătorii de muniție.

„O mulțime de oameni într-adevăr sunt speriați de așa o evoluție a lucrurilor, în cazul sfârșitului lumii. Am văzut serii întregi de ținte, în formă de zombie. Cel puțin două companii care produc muniții, propun cutii de muniții, pe care le numesc muniții împotriva la zombi.

În mare măsură, sunt gloanțe pentru puști și carabine, „- spune proprietarul magazinului de arme Dave Workman. Unul dintre cei mai mari furnizori de muniție din Texas Chris Persons spune că filmele despre zombi si apocalipsă și-au facut treaba, iar producătorii de seturi întregi împotriva zombi bine si-au ridicat veniturile pe seama asta.

„Munițiile Zombie Max sunt cumpărate ca pâinea caldă. Ele sunt ambalate în niște cutii atrăgătoare cu zombie desenate pe ele…” – ne-a relatat Persons. Cu toate acestea, dealerii de arme spun că americanii cumpără împotriva la zombi nu numai arme și muniție, ci și nunchakuri, macete și protezuri de mînă în formă de benzopilă.

Traducere pentru apărătorul de pe: 3rm.info