Selectați pagina

SFÂNTUL DESPRE AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL “DE ACOLO, DIN SIRIA, TOTUL VA ÎNCEPE”…

SFÂNTUL DESPRE AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL “DE ACOLO, DIN SIRIA, TOTUL VA ÎNCEPE”…

SFÂNTUL DESPRE AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL “DE ACOLO, DIN SIRIA, TOTUL VA ÎNCEPE“…

Ierarhul Bisericii Ciprului a povestit despre viitorul Uniunii europene și al Treilea Război Mondial

Nicosia, 27 aprilie a.2017

Europa o putem compara cu o masă, care e pe sfârșite. În anii 2017–2018 proiectul European se va sfârși. Despre aceasta a povestit în interviul său Mitropolitul de Morfou al Bisericii Ortodoxe al Ciprului Neofit, comunică AgionOros.ru.


«Noi vedem, cum Uniunea Europeană se dezintegrează, rămâne doar Europa puternicilor germani, către care noi (ciprioții) relații nu o să avem. Cu părere de rău, noi (ca popor) am *pus (*pariat) nu pe acel cal. Lepădarea Europei de Ortodoxie a avut consecințe morale: ei au legiferat desfâul, închinarea la idoli și au îndumnezeit *firea (*trupul).

Marele Sfânt al Serbiei Nicolae Velimirovici (1880-1956) cu zeci de ani în urmă a scris:

«Europenii au construit uniune pe moarte și au încheiat pact cu Papa. Acesta este cel mai evident eveniment în istoria omenirii în ultimile două sute de ani. Toată Europa miroase a moarte. Universitățile europene propovăduiesc moartea. Scriitorii europeni propovăduiesc moartea , politicienii lor lucrează pentru moarte, învățătorii lor seamănă moarte în sufletele tinerilor. Europa nu vrea să cunoască despre viața de după moarte. Frații mei, tragedia Europei  e în aceea, că ea s-a lepădat de Împărăția Vieții Veșnice».

Al Treilea mondial a început șase ani în urmă în Siria. Aceasta a prezis Sfântul om al lui Dumnezeu mitropolitul Sisania și Siatistis Antonie Compos (1920-2005). Nu cu mult înainte de adormirea sa el a spus: «Atunci când va începe necazul în Siria – rugațivă. De acolo, din Siria, totul va începe»

Rugăciunea poate muta munții. Cu ajutorul Domnului se poate de evitat careva din întâmplări sau de minimizat consecințele răului. Dumnezeu este plin de dragoste. De aceasta El și va permite aceste evenimente, pentru că noi singuri suntem cu această pseudo-lume (pe care am construito) din desfrâul nostru, necredința și zgârcenia mergem pe drumul direct în iad». – a menționat Vladâca.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *