Selectați pagina

Sf. Mărturisitor Gavriil Georgianul, Cel Nebun Intru Hristos: In vremurile de pe urmă, omul se va mântui prin dragoste, smerenie si bunătate

Sf. Mărturisitor Gavriil Georgianul, Cel Nebun Intru Hristos: In vremurile de pe urmă, omul se va mântui prin dragoste, smerenie si bunătate

SFÂNTUL MĂRTURISITOR GAVRIIL GEORGIANUL, CEL NEBUN INTRU HRISTOS(1929 – 1995) :Despre vremurile din urmă :

,, In vremurile de pe urmă, omul se va mântui prin dragoste, smerenie si bunătate.”

,,Suntem martorii ultimelor vremi.Voi veti vedea pe antihrist.Domnul Dumnezeu va cere dragoste fată de El si fată de aproapele, căci cine va răbda pâna la sfârsit se va mântui.”

,,Iubiti pe toti; daca nu puteti, arătati măcar bunăvointă.Dragostea domneste peste toate rânduielile si legile.Daca ai totul, dar n-ai dragoste, socoteste ca n-ai nimic.Si daca urasti un singur om, in chipul sau il urăsti pe Hristos Însusi, deci esti foarte departe de Impărătia Cerurilor”

,,Venirea lui antihrist a mai fost prorocită, au mai fost războaie, dar n-au mai fost ca astazi nici semne din cer si nici o apostazie generală.”

,,In vremea lui antihrist cea mai puternica ispită va fi asteptarea mântuirii din cosmos, de la ,,umanoizi” si ,,extraterestrii” care sunt de fapt masti ale diavolilor. Nevoitorul rugaciunii sa priveasca atunci arareori catre cer, fiindca semnele vor putea fi inselătoare, iar el s-ar putea pierde .Jumatate din iad este deja pe pamant. Antihrist s-a nascut deja, e la usa, nu bate, ci da buzna.Veti fi martori ai domniei lui.Pecetea lui va fi vazuta pe frunte si pe maini.

Vai celor ce vor incerca sa talcuiasca Evanghelia in felul lor.Mai tarziu, ucenicii lui antihrist vor merge si ei la biserica, isi vor face semnul crucii si vor propovadui Evanghelia.Insa adevaratii credinciosi se vor recunoste prin faptele cele bune.

,,Satana a intins 666 de curse.Daca pecetluirea se va face prin silire, inaintea lui Dumnezeu ea se va socoti ca siluirea unei fecioare.Cea mai grea incercare pentru crestini va fi cand rudele lor vor primii pecetea.Pecetea nu va influenta daca va fi pusa impotriva vointei omului.”

,,Mai intai va fi oferita voluntarilor.Insa odata cu inscaunarea antihristului, toti vor fi asupriti s-o primeasca.Neascultarea va fi socotita tradare. Oamenii vor fugi in paduri si munti. Sa mearga in cete de care zece, cincisprezece, pentru ca diavolul ar putea incerca sa-i impinga de pe stanci. Credinciosii vor fi ocrotiti de catre Duhul Sfant. Orice s-ar intampla nu va pierdeti nadejdea. Ajutati-va unul pe altul. Dumnezeu vă va deschide mintea si veti sti cum sa reactionati. Cel ce va rabda se va mântui. Niciun credincios adevarat nu va simti nici foame , nici sete. Domnul va face minuni pentru ei. O frunzulita va da hrana pentru o luna de zile. Semnul crucii facut peste un bulgare de pamant il va preface-n paine.”

,,Faptele viclene incepute de comunisti sunt premergatoare evenimentelor ce vor urma”

,,Plecarea icoanei ivirene a Sfintei Fecioare va fi urmata de bataia clopotelor, iar bisericile se vor pleca sa-si ia ramas bun.”

,,Antihrist va fi dat pe fată de catre credinciosii care isi vor avea credinta in inima, iar cei cu credinta lor in minte, vor urma lui “

,,Anumite alimente au fost deja pecetluite, dar n-are importanta Inainte sa mancati trebuie sa spuneti Tatal nostru, sa faceti semnul sfintei cruci si sa stropiti mancarea cu apa sfintita.Sa nu luati paine de la cineva care a luat pecetea lui antihrist “

,,Monahul nu poate fi fara grija,el e ostasul lui Hristos.Vai monahului care nu impartaseste nelinistea poporului sau.Adevaratul monah e acela a carei inima e la fel de simtitoare ca a femeii.”

,,Si daca ingerul insusi se arata inaintea ta in minunata lui maretie ca sa te povatuiasca, nu face nimic fara binecuvantarea duhovnicului cu voia ta .Adu-ti aminte ca duhovnicul e intotdeauna cu tine si-ti vegheaza fiecare pas pe care-l faci.”

,,Monahul trebuie sa sustina credinta ortodoxa precum un leu ce racneste.”

,,Daca vrei sa fi monah, esti deja”

,,Daca mireanul isi biruieste patimile cu harul lui Hristos, el e pus pe aceeasi treapta cu monahul”

,,Monahul se va judeca canoanele monahale, in vreme ce mireanul dupa regulile lumii “

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Urmăritori / Pingbacks

  1. Sfântul Gavriil Georgianul – 2 noiembrie – Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism - […] Sursa: Sf. Mărturisitor Gavriil Georgianul […]

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *