Selectați pagina

Senator român este de acord cu exterminarea persoanelor care se împotrivesc vaccinării obligatorii

Senator român este de acord cu exterminarea persoanelor care se împotrivesc vaccinării obligatorii

USR solicită coaliției PSD-ALDE-UMDR să deblocheze de urgență Legea Vaccinării, aflată de peste un an și jumătate în Parlament.

„Ar trebui legiferat un mod de exterminare ai acestor oameni cu adevărat periculoși pentru societate, mai degrabă decât declararea stării de epidemie”, a scris utilizatorul care a primit aprobarea lui Wiener.

“Vaccinarea este expresia medicală a altruismului. Ne vaccinăm atât pentru a ne proteja pe noi cât și pentru a-i proteja pe cei cu care intrăm în contact; pentru a nu deveni o verigă într-un lanț epidemiologic care poate duce în final la moartea unui om. Gripa a făcut 29 de victime doar în luna ianuarie! În săptămâna 7 – 13 ianuarie 2019 s-au înregistrat la nivel național peste 1.150 cazuri de gripă clinică comparativ cu 80 cazuri înregistrate în aceeași săptămână din 2018, de 14 ori mai multe.

USR solicită imperativ ministrului Sorina Pintea să declare epidemie de gripă, măcar în orașele sau județele cu cele mai multe cazuri confirmate, precum București, Constanța și Argeș, Arad, Olt. Se impune luarea unor măsuri urgente pentru a opri răspândirea gripei: instituirea unei celule de criză și o mai bună comunicare cu DSP-urile. Vom aștepta să moară peste 100 de oameni, așa cum s-a întâmplat anul trecut?

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea nu face decât să ne spună, de câteva săptămâni încoace, că URMEAZĂ o epidemie, dar lipsesc campanii ale ministerului care să explice cetățenilor importanța imunizării anti-gripale și cum se face aceasta.

USR solicită coaliției PSD-ALDE-UMDR să deblocheze de urgență Legea Vaccinării, aflată de peste un an și jumătate în Parlament. Chiar dacă vaccinul anti-gripal nu este obligatoriu, mecanismele prezente în lege ne pot pregăti, ba chiar pot preveni o nouă criză. România se numără printre țările cu cea mai scăzută rată de vaccinare anti-gripală din Europa: 5.2%! Vă îndemnăm să vă vaccinați singuri, cumpărați vaccinul de la farmacii și aveți singuri grijă de voi și familiile voastre. Imunizarea nu pare să fie o prioritate pentru guvernul Dăncilă”, a scris Wiener pe Facebook.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

3 Comentarii

 1. Catalin

  Fa-ti unul in creier ca e gripat .

  Răspuns
 2. Romanita

  Adrian Wiener are nume de jidanel. Asta spune totul despre intelighentia lui demonica.

  Răspuns
 3. Cacovean Adrian

  Unii solicita exterminarea celor ce se opun actelor medicale obligatorii si continua sa faca presiuni pentru modificarea in sens nazist si dictatorial farma a legislatiei in vigoare!
  Tribunalul de la Nurnberg trebuie redeschis pentru toti acesti oameni lipsiti de discernamant, care vor reeditarea Holocaustului, dictaturii naziste, repetarea actelor medicale obligatorii, de spital nazist si Mengele!
  Senatorul in imagine si comentatorul Doru Saur, cu profil de trol, agent farma sunt o asociere perfecta: Menghele si asistentul sau!

  Răspuns

Urmăritori / Pingbacks

 1. Noii călăi ai copiilor noștri… | - […] Senator român este de acord cu exterminarea persoanelor care se împotrivesc vaccinării obligatori… […]

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *