Selectați pagina

Semnul fiarei deja se aplică. Un bărbat a fost marcat cu un barcod pe frunte la bancă. VIDEO

Semnul fiarei deja se aplică. Un bărbat a fost marcat cu un barcod pe frunte la bancă. VIDEO

Dragi fraţi şi surori întru Hristos! Cît timp mulţi dintre preoţi şi ierarhi nu iau atitudine faţă de cele ce se întîmplă la ora actuală, slugile antihristului deja aplică semnul fiarei pe fruntea oamenilor. Dacă se aplică acest semn în toate băncile încă nu putem afirma, căci nu avem dovezi. Însă îndemnăm să nu vă jucati cu mîntuirea. Cine are ochi de văzut, să vadă!

Un tînăr agnostic, cînd s-a fotografiat pentru a obţine un nou card bancar, i s-a aplicat fără să ştie o inscripţie cu un cod de bare laser (număr de identificare digital). Acasă, aprinzînd întîmplător o lampă cu radiaţii ultra-violete, a observat pe frunte marcajul.

PS: De fapt ne-am dori ca acest video să fie unul fals (actualizare: ceea ce s-a şi adeverit ulterior – vezi mai jos), sau un montaj cu scop de a înşela, dar din cîte se pare nu e chiar aşa…

Actualizare: Mai jos aveţi clipul video complet, care demonstrează că cel publicat iniţial a fost unul fals. Intenţia autorului oricum rămîne una destul de meschină.

Clipul video e din anul 2017.

Un şef al unui birou de paşapoarte a recunoscut: “Suntem instruiţi sa aplicăm barcoduri pe frunţile oamenilor cu ajutorul laserului” (aproximativ după minutul 2)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *