Selectați pagina

SEMNUL CA ANTIHRIST E PRINTRE NOI? Imagini apocaliptice la Moscova! Un uragan a luat azi viața a 11 persoane, iar alte peste 50 sunt rănite

SEMNUL CA ANTIHRIST E PRINTRE NOI? Imagini apocaliptice la Moscova! Un uragan a luat azi viața a 11 persoane, iar alte peste 50 sunt rănite

Notă: Schimbarea anotimpurilor e semnul ca antihrist a pus piciorul pe pamant. Natura s-a schimbat nu numai datorita schimbarii naturii umane. Cine stim noi ca are putere asupra vazduhului ? Atat ingerii dar si satan, dar si fiul sau antihrist. Natura o tulbura si este tulburata de prezenta acestui amagitor al tuturor oamenilor. Pamantul nu suporta pe antihrist de aceea se scutura, norii se varsa, lovesc uragane, vine frig, vine cald si tot felul de fenomene. Este ca o reactie impotriva unui parazit, o incercare a pamantului de a scapa de ceea ce il tulbura.

Sfantul Nil Athonitul profeteste “semnele sfârşitului lumii, când vor fi; şi chiar anotimpurile anului, cele patru, cu multă prefacere se vor schimba”, se refera nu doar la cei trei ani si jumatate. In acei ani nu mai e nevoie sa vedem semnele sfarsitului, caci antihristul e deja instalat si vom sti cu mult inainte ca este sfarsitul. Se refera la timpul dinaintea aratarii lui antihrist, cand nimeni nu va sti ca vine sfarsitul, nimeni nu va sti ca antihristul vine in curand.

Inainte sa vina, anotimpurile se vor schimba, iar mass-media ne va pacali ca sunt simple schimbari climatice, ca este de vina poluarea, ca nu cumva sa inteleaga lumea ca se petrece ceva nenatural. Fiindca antihrist fiind pe pamant, aduce tulburarea iadului nu numai printre oameni ci si in natura, fiind in natura sa sa tulbure telepatic tot ce se afla in prezenta si in stapanirea sa.

Imagini apocaliptice la Moscova! Un uragan a luat azi viața a 11 persoane, iar alte peste 50 sunt rănite

Un uragan devastator a luat azi viața a 11 persoane în capitala Federației Ruse, Moscova. 

Totodată, alte peste 50 de persoane au fost rănite în urma calamității, potrivit Agenției de Știri Ria Novosti, care face referire la datele oficiale ale Departamentului Sănătății al capitalei ruse.

Vântul puternic, care pe alocuri a atins viteza de până la 20 m/s, a doborât piloni, copaci, a distrus acoperișuri ale caselor și a stații de așteptare.

De asemenea, în localitățile din suburbiile Moscovei sute de case au rămas fără electricitate.

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *