Selectați pagina

Semnal că SUA se retrag din Ucraina

Semnal că SUA se retrag din Ucraina

suaOfițerii de spionaj americani părăsesc de urgență Kievul, lăsând în urmă birourile din clădirile Procuraturii Generale și Serviciul de Securitate al Ucrainei. Dezvăluirile au fost făcute de către fostul deputat ucrainean Igor Markov, în cadrul unei emisiuni televizate.

Știrea privind retragerea ofițerilor americani a fost făcută publică în cadrul unei emisiuni televizate de fostul deputat Igor Markov. În opinia acestuia, rechemarea angajaților FBI și CIA este un semn că Statele Unite părăsesc Ucraina, scrie transmite Sputniknews.ro cu referire la stalkerzone.org.

“În urmă cu o săptămână, reprezentanții FBI, care aveau sediul în clădirea Procuraturii Generale, și ai CIA, care aveau birourile în clădirea Serviciului de Securitate al Ucrainei, au fost transferați către România și Republica Cehă. Pentru ofițerii de securitate este un semnal clar că Statele Unite se retrag din Ucraina. Rămân doar analiștii, în timp ce toți ofițerii de investigații pleacă”, a spus fostul deputat, scriesputnik.md.

De notat faptul că partea ucraineană a negat prezența pe teritoriul țării a CIA și FBI, iar arborarea steagului Statelor Unite alături de cel al Ucrainei, la intrarea în sediul SBI din Kiev, a fost explicată oficială prin faptul că acest lucru a fost prilejuit de sosirea Șefului Departamentului de Stat al USA.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *