Selectați pagina

Sectele ne sufocă, iar rolul lor nu este altceva decît distrugerea creştinismului

Sectele ne sufocă, iar rolul lor nu este altceva decît distrugerea creştinismului

Sectanţii sunt tot mai agresivi. În drumul spre casă, văd aproape în fiecare zi două femei în fuste, cu un mic panou cu cărţi eretice, care aşteaptă ca trecătorii să le cadă în plasă. Din cîteva sute de trecători, la sigur că se va găsi unul mai slab de înger care va muşca din momeală. Astfel, se loveşte în identitatea noastră şi are loc agresiunea Occidentului asupra Ortodoxiei.

      Agresiunea occidentului în contra civilizaţiei ortodoxe se intensifică zi de zi. Contra nostră se duce un război ascuns, în timp ce noi ne bucurăm de “pace” şi “linişte”. Acest război perfid nu este declarat de nimeni, cu toate că asistăm zi de zi la un genocid, un genocid civilizaţional.  

      Genocidul, acesta este cuvîntul care caracterizează perfect tactica Occidentului folosită pentru subjugarea popoarelor. Genocid a fost în timpul ocupării Americii. Genocid a avut loc secole de-a rîndul în Africa, şi chiar şi acum are loc. Doar că, în cazul nostru se utilizează alt tip de genocid, dar care tot genocid rămîne: cel spiritual. Nu ne-au putut cuceri cu armele în timpul cruciadelor, nici ca urmare a altor subversiuni militare. Noi, civilizaţia ortodoxă, suntem stîlpul care am apărat creştinătatea adevărată,  din această cauză dorindu-se distrugerea noastră. Noi stăm ca “un os în gît” celor ce doresc nimicirea ortodoxiei. Astfel, trebuie să luăm atenţie la fiecarea acţiune a Occidentului, care ne vizează. Trebuie să detectăm mijloacele sau tacticile pe care ei le folosesc în contra noastră.

      Sectele reprezintă una din mijloacele de luptă ale Occidentului contra noastră. Acestea au apărut şi s-au dezvoltat anume în Occident. Vesticii s-au folosit anume de ele pentru a lovi în Biserica Ortodoxă şi pentru a slăbi rezistenţa neamurilor ortodoxe. Începînd încă cu primele secole de după erezia lui Luther sau Calvin, apar primii protestanţi şi în interiorul statelor estice. Agresiunea vestului contra ortodoxiei prin intermediul sectelor a crescut mai ales ca urmare a procesului de modernizare. Încetul cu încetul, protestantismul, baptismul, adventismul, sau alte deviaţii teologice au ajuns să fie legale şi acceptate în statele ortodoxe. Ortodoxia, care în vremurile cele mai grele ne-au fost de un vital ajutor, constituie principala noastră identitate. Lovindu-se în spiritualitate, care secole de-a rîndul ne-a fost sprijin contra vitregiilor sorţii, occidentalii ne vor îngenunchia cel mai uşor. 

      Prin aceasta şi se explică avîntul luat de fenomenul prozelitismului în ţările est-europene, imediat după aşa-zisa cădere a comunismului (pentru că comunismul nu a căzut, el continuă sub o altă formă, mai antihristică, la Bruxelles). Asemeni ciupercilor după ploaie, au apărut adventişi, iehovişti, baptişti, luterani sau alte diversităţi religioase. Ele beneficiază de o masivă susţinere financiară din partea SUA, şi folosesc aceşti bani în mare parte pentru cumpărarea noilor aderenţi. Nu trebuie să ne lăsăm impresionaţi de bunătatea şi amabilitatea lor. Sub acea blană de miel pe şi-au îmbrăcat-o, se află nişte lupi flămînzi, dornici de a distruge dreapta credinţă. Bunătatea, amabilitatea sau zimbetul cu care ne întîmpină sectanţii nu reprezintă decît o simplă mască, care acoperă intenţiile lor de distrugere şi dominaţie.    

      Rolul sectelor nu este altceva decît distrugerea creştinismului. Ele constituie cancerul Bisericii Ortodoxe, viermele care roade zi de zi din trupul creştinătăţii. Iată aceasta este o problemă stringentă, care se cere rezolvată. Dacă se ve tot continua cu tolerarea şi acceptarea nepermisă a acestor paraziţi în interiorul societăţii noastre, vom dispărea ca popor. Dacă dorim un viitor mai bun pentru acest neam,  suntem obligaţi să ripostăm în contra ofensivei sectelor. Altfel, vom a junge o masă de indivizi lipsiţi de identitate. Vom deveni o piaţă de desfacere perfectă pentru euro-americani. Vom deveni o adevărată turmă, care va tolera orice prostie, fără să gîndească.

Sursa: mdn.md

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *