Selectați pagina

Semnele timpului: Secte ale morții care apar în biserici pseudo-creștine și aduna milioane de adepți

Semnele timpului: Secte ale morții care apar în biserici pseudo-creștine și aduna milioane de adepți

Groaza marchează în fiecare moment al vieții, moarte și sânge  în fiecare moment al existentei noastre.“ există unele secte creștine , care comit mult mai rău chiar decât cele observate în timpurile recente de către jihadiști;

Semnele timpului pe care cultul morții de groază devine tot mai răspândită în întreaga lume ca lumea se cufundă tot mai mult în crize fără precedent. Astăzi există multe secte ale morții care apar în biserici pseudo-creștine și aduna milioane de adepți în SUA și Mexic. Acest fenomen conduce Mexic înapoi în timpurile Olmecilor și Aztec, starea demonică a acelor vremuri în care erau sacrificii umane însetați de sânge prin decapitare și jupuire oamenicare erau în viață înainte de a fi eliminati inimile lor și a dezmembra  corpurile lor.

Ceremoniile sacrificiului uman, care este chiar mai infricosator decat cele observate astăzi se presupune că Occidentul civilizat din ISIS, dar nu au nici o publicitate în Mexic, de exemplu, nu numai sacrificii umane efectuate sub semnul satanismului. Există o erezie papală, Santa Muerte și un alt protestant, Los Templarios, care fac ceremonii similare.

Ambele acestor secte prozelite amesteca moartea în ceremoniile lor. Oamenii cred că uciderea in ceremonii este asociata numai cu medicamente. Pentru a spune că cartelurile de droguri numai pe medicamente este mitul care acopera realitatea latura spirituala întunecată, narkokoultoura, (narco-cult), care pluteste în derivă creștinii La fel ca ISIS au, de asemenea, teologie, ideologie a mântuirii, componente spirit, stropiri războinice în sânge sacru pentru a crea martiri, reguli, etică, cărți religioase, ritualuri … Și Mohamed a început misiunea sa la Mecca, sacrifica prin sacrificiu, înlocuind toate beneficiile care date anterior de comuniune.

Realitatea este atât de puțin probabil ca  nu se poate imagina. Pentru americani aceste secte ar trebui să fie mai deranjante decât ISIS. Acest lucru se datorează faptului că acestea nu sunt în țări îndepărtate, cum ar fi Irak și Siria,  dar situată alături și deja începe să prolifereze în Statele Unite.
Potrivit FBI, aceste secte au pătruns deja și răspândit din Mexic în SUA. Numitorul comun al acestor secte este că toate acestea au un scop de bază pentru a revigora sacrificii rituale stil Azntekon.

Alte elemente cheie sunt cultul lui Lucifer, revigorarea cultului naturii și păgânism promovate de ecologiști liberale în societățile occidentale din Europa și SUA, elemente budismul reînvie, japoneza sectă «Showa martiri» … Și lista poate continua. Dar ceea ce atrage mai mulți americani, în plus față de cultul ecologism este narkokoultoura, (narco cult). În cadrul papiștilor avem Las Zetas și cultul nepedepsiți sfântului universal cvasi Santa Muerte. Există un sincretism între credințele catolice mesoamericane și spaniole indigene și practicile din jur la 10-12000000 fani Santa Muerte din Statele Unite, Mexic și America Centrală.

FBI-ul avertizează deja: „Pentru agențiile de aplicare a legii din SUA, conversia la o închinare și întuneric incriminate, cum ar fi Santa Muerte are multe riscuri. Mai îngrijorătoare este faptul că crimele sunt inspirate și ritualurile asociate cu această erezie, ar putea trece granița cu Mexic și în Statele Unite ale Americii . Cultul Santa Muerte a fost dezvoltat în Mexic, timp de aproximativ o jumătate de secol și sa răspândit acum în SUA și America Centrală. „

Bisericile din Santa Muerte operează astăzi în San Francisco, Chicago, New York, Miami și New Orleans, precum și în alte zone cu suficientă populație care atrag imigranți. În prezent, există in  Los ANGELS 15 grupuri  religioase dedicate acestui cult, și nu numai din latină. Numărul de credincioși cresc tot mai mult pe măsură ce sărbătoresc cultul Sfântului.

Pe partea protestantă, există o erezie similară La Familia Michoacana cu vlastar-vlăstarul Caballeros Templarios, (Cavalerii Templieri).

FBI-ul spune despre aceste secte: conversia și comutarea ereziilor care pervertită cultul creștin un zeu (de exemplu, La Familia Michoacana și Los Caballeros Templarios) și diferite sfinți nepedepsite (de exemplu, Jesús Malverde, Juan Soldado, și Santa Muerte) sunt în creștere de ani de zile. La Familia Michoacana (LFM), una dintre cele mai dominante cartelurilor din Mexic. Este o organizație evanghelică-criminală bazată într-un amestec ciudat de învățături creștine, scrieri (American Gospel) John Eldredge și învățăturile originale conducerii La Familia.

Aceste secte au urmat scrierile lui (American Gospel) John Eldredge, care manipulează Scripturile pretinzând că Dumnezeu a intenționat să creeze un Adam cu spirite animale. Rezultatul din toate acestea este așa cum se arată mai jos secta La Familia Michoacana, care a comis decapitări rituale.

Societatea Mexicului, o societate tradițională papală a erodat cheie din astfel de tartinabile demonice cu cultele hagiografice. Link-urile și relațiile care sunt păstrate in această societate unită începe să poarte autoritățile tradiționale mexicane fir cu plumb într-o frenezie demonică în inimile, mințile și sufletele locuitorilor din fiecare stradă, fiecare colț și în fiecare oraș și acum întreaga organizarea politică și socială a Mexicului se năruie.

Singurii oameni care încă opune rezistență in alunecarea demonică sunt fermierii mexicani care trăiesc departe de orașe poluate.

Sursa: http://nikosxeiladakis.gr/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii