Selectați pagina

SECTA SCIENTOLOGICA – actiuni periculoase, sub diferite masti

SECTA SCIENTOLOGICA – actiuni periculoase, sub diferite masti

Politia din Germania a avertizat ca, sub masca oferirii unor servicii de dezintoxicare, avand ca slogan “Spune nu drogurilor – spune da vieții“, ar putea activa, de fapt, o ramura a Bisericii Scientologice – o secta ilegală în Germania.

BISERICA SCIENTOLOGICA – actiuni periculoase, sub masca anti-drog

Grupul enigmatic, care crede că sufletele noastre ar avea la origine extraterestri, nu se bucură de același statut juridic pretutindeni. Spre exemplu, in SUA, Biserica Scientologica se mandreste cu zeci de hollywoodieni printre membrii săi și printre cei mai mari donatori.

Nu acelasi lucru se intampla si in Germania, avertizeaza un raport al RT, unde secta religioasă a fost considerată “neconstituțională” din 1997, din motive ce tin de securitatea internă, în ciuda existenței sale încă din anii 1970. Acest lucru a dus la o proliferare a tacticilor de mascare a activitatii sale.

SECTA SCIENTOLOGICA – actiuni periculoase, sub diferite masti

Grupul a fost deja găsit funcționand sub diferite denumiri în Germania, și conform unei declarații recente a Oficiului Federal pentru Protejarea Constituției, locuitorii din Hamburg au fost acum avertizați despre anumite anunțuri, sub masca sloganurilor anti-drog.In declarație, se arata ca in cadrul campaniei nu exista nicio legatura cu vreun serviciu al vreuneiclinici de dezintoxicare sau de consiliere, ci în schimb au loc conversații cu agenti ai Bisericii Scientologice, care incearca astfel să “câștige alti noi membri”.

BISERICA SCIENTOLOGICA – atentie la pliante

Organismul guvernamental explică:

 “Astfel, Biserica Scientologica folosește mai multe pliante, cele mai multe dintre ele de forma ‘Adevărul despre droguri’, in care se remarca sloganurile scientologilor si culorile care ii reprezinta (alb-verde)”.
In 2011, scientologii s-au folosit, de asemenea, de blog-uri și de clipuri video, pe rețelele sociale, pentru a promova false campanii “Spune nu drogurilor”.

BISERICA SCIENTOLOGICA – secta este in crestere

Recent, grupul a crescut în întreaga lume.

SUA nu este prea mândra de părerea germană. Membrul numarul unu al Bisericii Scientologice, binecunoscutul actor (foto) Tom Cruise, tocmai a lansat recent o rețea de televiziune de 50 milioane $, care promite să predea conceptele Bisericii Scientologice “fiecarei persoane de pe Pământ”, intr-un program de emisie de 24 de ore pe zi.

Secta Scientologica este de asemenea ilegală în Rusia, iar numai in luna iunie 2016 Serviciul Federal de Securitate a efectuat 14 raiduri simultane asupra sediilor Bisericii Scientologice din Moscova și Sankt-Petersburg (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), sechestrand zeci de documente legate de tranzacții financiare dubioase ale organizației în țară.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *