Selectați pagina

Se vrea implementarea tehnologii 5G şi în Republica Moldova. Află despre pericolul acesteia

Se vrea implementarea tehnologii 5G şi în Republica Moldova. Află despre pericolul acesteia

Lumea bucuroasă, că vom avea parte de un nou serviciu. Însă îşi dă seama despre pericolul reprezentat de această tehnologie? La sigur că nu!

Citiţi despre tehnologia 5g şi pericolul reprezentat de ea:

Mai jos aveţi ştirea de pe evzmd:

Internetul din Moldova ar putea avea o viteză și mai mare. O companie chineză, interesată să investească în tehnologia 5G.

Compania chineză ZTE și-a manifestat interesul de a investi în acest sens.Anunțul a fost făcut de către reprezentanții companiei străine în cadrul unei întrevederi cu premierul Pavel Filip. Intenția investitorilor a fost salutată de către autorități. Potrivit Șefului Cabinetului de Miniștri promovarea noilor tehnologii, dar și implementarea unor proiecte de anvergură în acest sector sunt prioritare.

ZTE este o companie chineză cu afaceri în peste 160 de țări și un număr de circa 75 de mii de angajați.

5G este ultima găselniță a tehnologiei în ceea ce privește sistemul de comunicații mobile și wireless de generație nouă. Aceasta promite să revoluționeze accesarea internetului, fără a se rezuma doar la dispozitivele mobile: telefoane, laptopuri conectate la modemuri, antrenând în acest proces evoluționist și diverse device-uri sau mașini.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *