„Astăzi: nu ai mască? Nu mai poți întra în niciun magazin sau mijloc de transport public…

proteste in grecia autoritatile contra credinciosilor

Se vor face minuni atât de mari pentru creştini cum nu au mai fost până acum

Mâine: fără card bancar nu mai poți plăti nimic. Banii cash nu o să mai fie acceptați…

Poimâine: nu ești vaccinat? Nu mai ai voie sa călătorești, nu mai poți fi angajat de nicio firmă, sa te miști liber sau să folosești mijloacele de transport public…

În viitorul apropiat: nu ai cip implantat sau nano-cip activat prin satelit? Atunci nu mai ai acces la absolut nimic!

Drepturile tale de om nu mai există….

Totul se mișcă după un plan bine stabilit și oamenii acceptă totul pas cu pas. Pentru că se întâmplă pas cu pas…”

Cuviosul Sfant Paisie Aghioritul zice: Fratilor, dupa inrobirea aceasta urmează o mare foamete. Antihristii cu programul lor înaintează spre a-i determina pe oameni să accepte cipul de nevoie. Dumnezeu va încerca credința în acest timp. Cel care va răbda şi va crede nu va deznădăjdui, se va scula dimineață şi va găsi pâinile pe masă dar pentru aceasta trebuie să se afle în căință şi împăcat cu Dumnezeu.

Vor supraviețui numai aceia care vor avea credință. Se zice că foametea va fi mai mare decât cea care a fost. Păcatele oamenilor acum sunt mai grele. La ora actuală este o pace relativă, demonul îi „hrăneşte” bine pe ai lui ca să fie obişnuiți cu mâncarea multă; atunci nici măcar o zi nu vor rezista fără mâncare şi vor muri.

Spunea părintele duhovnic, creştinii când nu vor mai putea rezista, îşi vor face semnul crucii pe stomac şi li se va potoli foamea. Alții cu o frunzuliță se vor sătura. Alții vor face bulgări din pământ însemnându-i cu semnul crucii, din profeția Sf. Matrona. Altora le va da vecinul care va avea, aşa a spus Sf. Paisie Aghioritul.

Se vor face minuni atât de mari pentru creştini cum nu au mai fost până acum. Spre exemplu, mulți sfinți întruchipați vor veni la casele creştinilor aducându-le mâncare şi ei vor şti despre aceasta, vor spune unii altora: „La mine a venit Sf. Gheorghe; la mine Sf. Varvara… Niciun creştin nu va suporta pierdere deoarece va fi atât de protejat încât şi el se va mira de unele lucruri care se vor petrece în chip minunat. Foametea va fi pentru pedepsirea răutății şi a păcatului.”

Traducere din greacă de Mariana Hatzimanoli

Foto:Protestele din Atena