Selectați pagina

Se întîmplă în România: AMENDĂ pentru că a mers să se spovedească

Se întîmplă în România: AMENDĂ pentru că a mers să se spovedească

Măsura carantinării începe să le dea din ce în ce mai mare bătaie de cap sucevenilor. Unul dintre ei a fost căutat de polițiști acasă, dar el se afla la spovedit în județul Neamț.

politia amenzi

Se întîmplă în România: AMENDĂ pentru că a mers să se spovedească

Conform Monitorul de Suceava, polițiștii din Vama au efectuat mai multe controale, pentru a vedea situația celor carantinați. Printre aceștia se afla și un tânăr de 22 de ani, din satul cu același nume, care avea impusă măsura carantinei la domiciliu de pe 18 aprilie. După cum v-ați putut da seama, respectivul nu a fost găsit acasă, așa că oamenii legii l-au contactat telefonic.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că de pe 23 aprilie e plecat la o mănăstire din Neamț, pentru a se spovedi la duhovnicul său după ce a ținut post. Nu a scăpat basma curată, fiind amendat cu 5.000 de lei pentru încălcarea carantinării la domiciliu.

Un alt sucevean a fost amendat după ce a încălcat măsura autoizolării și a fugit în Italia.

În perioada 19-24 aprilie, polițiștii suceveni au derulat, pe raza județului, ample acțiuni pe linia Covid, fiind verificate 489 de societăți comerciale și 108 mijloace de transport în comun.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 366 de sancțiuni contravenționale la Legea nr. 55/2020, privind limitarea răspândirii efectelor pandemiei, în valoare de peste 120.000 de lei. De asemenea, au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor impuse 9.411 persoane.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.