Selectați pagina

Se întîmplă la noi în ţără: COPIL DISTRUS DE VACCINURI. Documente si dovezi!

Se întîmplă la noi în ţără: COPIL DISTRUS DE VACCINURI. Documente si dovezi!

Notă: Aşa zisa presă “liberă şi independentă”, de la apariţia acestei informaţii pe acest site, nu îşi găseşte liniştea şi prin diferite metode încearcă să ne discrediteze, iar argumentele lor se reduc la careva parodii, precum că în urma vaccinării ai putea deveni zombi. Noi spunem altfel – în urma citirii aşa-zisei prese “libere şi independente” aţi putea deveni zombaţi, pe bune.

Şi ca să nu rămînem doar la fraze sterile, menţionăm că informaţia din articolul dat a parvenit în adresa redacţiei noastre de la un domn din România, care cumva s-a implicat în cazul dat, respectiv a avut o discuţie cu mama acestui băieţel, în care dînsa afirmă că în urma vaccinării copilul său a început să aibă probleme de sănătate. Tot mama acestui băieţel i-a prezentat poze cu carnetul de vaccine acestui domn, ca dovadă că problemele se trag de la vaccinare.

Nu este exclus faptul ca în urma mai multor presiuni din partea nu numai a presei sau a altor persoane, mama acestui copil să îşi schimbe declaraţiile iniţiale.

Tot acest domn ne-a prezentat şi alte cazuri asemănătoare, de pe caritate.md. Prezentăm doar unul din multitudinea altora:

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-otilia-panzaru

Totul a pornit de la un simplu vaccin administrat fiicei sale care atunci, în 2014, avea doar 1 anișor, iar mai apoi viața acestei copilițe s-a transformat într-un adevărat coșmar. Otilia s-a ales cu o paralizie a jumătății corpului pe partea stângă. „La data de 1 iunie 2014 am fost la control cu fiica Otilia, la 1 anișor. I s-a făcut vaccina, care a dat complicații. Otilia a făcut febră. A treia zi s-a ridicat temperatura la 39,5 grade. Am chemat urgența, medicii i-au făcut o injecție, au consultat-o, spunând că nu are nimic grav. Fetiței i se făcuse mai rău, am sunat din nou urgența.

Va vom tine la curent cu noutatile parvenite.

Mai jos aveţi cazul iniţial, care a parvenit în adresa redacţiei:

MIHAIL BAGRATIONI a fost paralizat cerebral de vaccinurile administrate în Republica Moldova. Acesta nu isi mai poate misca deloc corpul si nici macar capul, devenind ca o leguma. Celulele creierului sunt total distruse, si nu mai poate rationa deloc.

Vaccinurile introduse recent in Moldova contin mercur toxic, si neurotoxine interzise in foarte multe tari. Acestea ataca sangele si distrug practic Lichidul Cefalorahidian care transporta sangele la creier, ajungand ca un copil de doar patru ani, precum Mihail, sa aiba creierul atrofiat si distrus ca si unii batrani cu Alzheimer, Dementa, Parkinson sau chiar Schizofrenie.

Acest genocid legal este aprobat si ocultat. Nimeni nu spune adevarul de ce in Moldova este o explozie de copii cu Autism, cu toate ca rudele acestora – toate au fost si sunt sanatoase.

Iata mesajul mamei lui Mihail, Diana Bagraioni:

“Oamenii buni, sunt o mama disperata  baiatul meu de 5 anisori e diagnosticat cu paralizie cerebrala infantila vreau sa va cer ajutorul vostru, ca nu ma mai tine buzunarul si sa lupt de una singura. Am inceput deja investigatiile in Istanbul, dar e foarte costisitor , Va implor pina la Doamne Doamne sa ma ajutati sami salvez baietelul”.

Sunt mii de cazuri de copii imbolnaviti de Epilepsie, Autism, ADHD, Paralizie cerebrala, Cancer sau chiar ucisi de tot in urma vaccinurilor actuale din Republica Moldova.

Situatia este similara in Ucraina si aproape identica cu cea din Romania, dupa ce aceste tari nu mai produc nici un vaccin si le aduc din alte tari pe post de cobai si experimente criminale pe copii.

Urmăritori / Pingbacks

  1. Stop Fals: Причина болезни одного ребенка, сфалсифицированная религиозным сайтом - nokta - […] Aparatorul.md опубликовал 9 ноября текущего года статью «Se întâmplă la noi în ţără: COPIL DISTRUS DE VACCINURI. Documente și dovezi» (в…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *