Selectați pagina

Se întâmplă în R.Moldova! Un bărbat a fost ARESTAT, pentru că NU AVEA POLIȚA MEDICALĂ

Se întâmplă în R.Moldova! Un bărbat a fost ARESTAT, pentru că NU AVEA POLIȚA MEDICALĂ
polita de asigurareA fost arestat, ieri, pentru 25 de zile, după ce a refuzat să își achiziționeze poliță medicală. Este istoria lui Duplinschi Vladimir Ion, un bărbat din raionul Ștefan-Vodă, comunică Politik.md.
Potrivit soției acestuia, pentru că nu și-a procurat poliță medicală, bărbatul ar fi fost sancționat contravențional în repetate rânduri, amenzi pe care le-a achitat de fiecare dată.
”La un moment dat am acceptat să cumpărăm și polița, am plătit 6 mii de lei și nu am folosit-o niciodată. Așa că ultima amendă, în valoare de o mie de lei, am refuzat să o plătim, am vrut să aflăm și noi de unde se trage tot asta. De ce el e unicul din sat care a fost tras la răspundere pentru că nu avea poliță medicală? Pentru unii este legea, pentru alții – nu”, povestește soția bărbatului arestat ieri.
Astfel, la solicitarea executorului judecătoresc instanța a dispus ieri reținerea acestuia.
”Instanța consideră că Duplinschi Vladimir Ion a avut posibilitatea reală de a achita amenda aplicată deoarece soția lucrează peste hotarele țării și are copii maturi care puteau să îl ajute”, se menționează în încheierea emisă de Judecătoria raionului Ștefan Vodă.
Chiar dacă încheierea este cu drept de recurs la Curtea de Apel Chișinău, bărbatul a fost reținut ieri chiar din sala de judecată.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. radu iacoboaie

    OFF TOPIC

    Am adus multe adăugiri la paginile FILME și FILME DOCUMENTARE

    radu iacoboaie – UN BLOG ORTODOX DE ATITUDINE…

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *