Selectați pagina

Se încing spiritele… Parlamentarii iranieni au ars drapelul SUA, aclamînd “Moarte Americii!”. Video

Se încing spiritele… Parlamentarii iranieni au ars drapelul SUA, aclamînd “Moarte Americii!”. Video

Deputaţii iraniei au ars drapelul SUA direct în clădirea parlamentului, după ce au aflat de decizia Casei Albe de a ieşi din acordul nuclear şi dorinţa de a implementa sancţiuni la nivel cel mai înalt Teheranului.

Sub strigătele “Moarte Americii!”, parlamentarii au ars de asemenea o copie simbolică a Planului comun de acţiuni semnat în iulie 2015 de Iran, Anglia, SUA, Rusia, Franţă, Germania şi China.

Autorităţile iranieie au declarat că totuşi vor continua să colaboreze cu alte ţări, care nu vor susţine ideile SUA, respectiv nu au exclus posibilitatea reluării programului său nuclear în orice moment.

Majoritatea iranienilor acuză autorităţile americane de reticenţă în rezolvarea problemei existente: ” Noi cunoaştem comportamentul SUA. Ei niciodată nu şi-au îndeplinit obligaţiunile sale!”

“Negocierile cu SUA de la bun început au mers nu cum trebuie, pentru că aceştia nici nu şi-au dorit negocieri de fapt. Ce îşi doresc ei e să devină stăpîni ai lumii pe care să o conducă. Lor le trebuie războaie, de altfel ei vor intra în faliment, neavînd unde să îşi vîndă armamentul”

Fostul preşedinte SUA, Barac Obama, a numit “o greşeală serioasă” ieşirea SUA din acordul nuclear cu Iranul. Regrete în acest sens şi-au exprimat Rusia şi China, reafirmîndu-şi angajamentul faţă de acord. În data de 14 mai miniştrii de externe ai Angliei, Franţei şi Germaniei vor avea o întrevedere cu reprezentanţii Iranului.

Notă: Toate acestea vor fi în zadar! Cu Iranul nu are sens de dus negocieri căci iniţiatorul războiului din Orientul Mijlociu şi din întreaga lumea e statul terorist Israel, care vor să distrugă moscheia de pe Muntele Templului din Ierusalim ca să construiască al treilea Templu, unde să urmeze întronarea antihristului lor.

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *