Selectați pagina

Se împlinesc proorociile. Apa devine roşie. FOTOGRAFII

Se împlinesc proorociile. Apa devine roşie. FOTOGRAFII

Notă: Dragi fraţi şi surori întru Hristos! În proorociile ortodoxe se vorbeşte că apa va deveni roşi. Iar noi cu toţii în ultimii ani observăm că pe întreg mapamondul tot mai des apa cu adevărat devine roşie. Iar faptul că oamenii de ştiinţa încearcă să explice că aceasta se datorează încălzirii globale, pentru noi nu trebuie să conteze. Doar ne este clar, că la urma urmei apa nu se va transforma în sînge, ci va deveni roşie, ca sîngele la culoare, şi nu va fi posibil să fie consumată. Şi se pare că acest proces de schimbare a apei nu face decît să se extindă şi să crească în volum. Cine are Cel care are urechi să audă!

Laguna din sudul Mexicului a devenit de o nuanţă de roz aprins

Un fenomen neobişnuit este observat în laguna Manialtepec, care se află la 18 km vest de oraşul Puerto Escondido, în statul mexican Oaxaca. Fenomenul schimbării culorii apei în roz, i-a surprins foarte multe pe localnici, care pentru prima dată se confruntă cu aşa fenomen.

Acest lucru s-a întîmplat după ploile din urma furtunei tropicale NARDA, iar cauza fenomenului încă nu e clară, după cum raportează Stormnews cu referire la Noticias Oaxaca Voz e Imagen.

Specialiştii au prelevat probe de apă şi aşteaptă rezultatele testelor de laborator. Potrivit biologului de la Universitatea Maritimă (UMAR), Alejandra Torres Arigno, ploile au făcut să scadă salinitatea apei din lagună, ceea ce a creat condiţii favorabile pentru înmulţirea rapidă a microorganismelor, ceea ce a dus la colorarea apei în aşa mod neobişnuit.

Un fenomen similar se întîlneşte în multe zone din Australia. Astfel în februarie 2019 apa lacului sărat Westgate Lake din Melbourne a devenit de culoare roz. Potrivit specialiştilor, culoarea apei s-a datorat înfloririi algelor, care produc beta-caroten, din cauza temperaturilor ridicate, multă lumină solară, şi absenţa precipitaţiilor.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.