Islamismul urmează să devină religia cu cei mai mulți adepți! Afirmația îi aparține unuia dintre cei mai buni lideri de companii care au legătură directă cu bănci și guverne.

Hardy Schloer este CEO al companiei SCG, care are divizii de analiză în Europa şi Asia de Sud-Est. Acesta livrează rapoarte şi prognoze economice şi geopolitice unor guverne, bănci şi mari companii din întreaga lume. Compania SCG este colaborator Thompson Reuters.

„Ce putem spune este că în 25-30 de ani, cultura creștină va dispărea aproape complet. Vom deveni o minoritate insignifiantă”, spune el și explică și de ce – pentru că rata natalității popoarelor europene este foarte mică în comparație cu cea a imigranților.

„Prin imigrație aducem în Europa o cultură complet diferită. Imigranții care vin în Europa sunt de religie islamică. În aproximativ 15-22 de ani, Europa va fi o țară islamică. De fapt, peste tot vom avea mai multe moschei decât biserici. De data asta pot să spun sigur că copiii noștri nu o vor duce mai bine decât părinții noștri”, este previziunea sumbră a lui Hardy Schloer într-un interviu acordat pentru infopinia.ro.