Selectați pagina

Se adeverește o profeție biblică a vremurilor de pe urmă când peștii înoată din nou în Marea Moartă

Se adeverește o profeție biblică a vremurilor de pe urmă când peștii înoată din nou în Marea Moartă

O profeție biblică se poate adeveri după ce pești au fost văzuți înotând în Marea Moartă – reflectând viziunea profetului Ezechiel.

Ezechiel este o figură cheie în Biblie și în profeția sa despre vremurile de apoi, el prevede că Marea Moartă înflorește în viață – ceva considerat imposibil din cauza conținutului ridicat de sare.

Fotojurnalistul israelian, Noam Bedein, a relatat despre viață marină în ochiuri mici din jurul Mării Moarte, precum și despre creșterea vegetației, scrie DAILY STAR.

Fotografii lansate de proiectul de reîmprospătare a Mării Moarte arată cum pești micuți înoată în apa despre care zice că face parte din corpul de apă foarte sărată.

Dl. Bedein, care lucrează la proiectul de reîmprospătare a Mării Moarte, pentru a proteja Marea și alte „comori ale apei” israeliene, a declarat că peștele dovedește că apa este „orice altceva decât moartă”.

PEȘTE: Noam Bedein de la Proiectul de reîmprospătare a Mării Moarte a înregistrat vederea peștilor din apă

Este, de asemenea, o dovadă a faptului că un miracol biblic devine realitate.

Biblia afirmă că, după distrugerea Sodomei și Gomorei, pământul a fost transformat într-o pustietate goală – aceeași zonă în care este acum Marea Moartă.

Dar a fost profețit că viața se va întoarce din nou în ținut, cu pește din abundență în apă.

„Venind la Marea Moartă, cel mai de jos punct de pe pământ, vedeți că profeția devine reală”, a spus Bedein pentru Breaking News Israel.

„Un loc care a fost odată blestemat în vremurile biblice, acum puteți veni aici la Marea Moartă, să explorați gropile și să vedeți peștele de unde s-a retras apa – îndeplinind profeții de la Ezechiel, care vorbeau despre pământul înfloritor și înflorit când evreii se întorceau.“

El a continuat:

„Blestemul s-a sfârșit, iar acest loc și mineralele sale aduc acum viață oamenilor din întreaga lume”.

Dl. Bedein și echipa sa au înregistrat schimbări la Marea Moartă în ultimii doi ani.

Datorită schimbărilor de mediu, în jur de 600 de piscine olimpice de apă sunt pierdute din mare în fiecare an – aceasta fiind descrisă ca o „catastrofă ecologică”.

Notă:

Iezechiel, capitolul 47:

Atunci mi-a zis bărbatul acela: „Ai văzut, fiul omului?” Şi el m-a dus înapoi la malul râului.

Şi cârd am venit înapoi, iată pe malurile râului erau mulţi arbori pe o parte şi pe alta.

şi mi-a zis acela: „Această apă curge în partea de răsărit a ţării, se va coborî în şes şi va intra în mare, şi apele ei se vor face sănătoase.

Toată vietatea care mişună acolo pe unde va trece râul, va trăi. Peşte va fi foarte mult, pentru că va intra acolo apa aceasta şi apele din mare se vor face sănătoase; unde va intra râul acesta, toate vor trăi acolo.

Lângă el vor sta pescarii de la En-Gaddi până la En-Eglaim şi îşi vor arunca mrejele. Vor fi peşti de tot soiul, ca cei din Marea cea Mare (Mediterană) şi foarte numeroşi.

Mlaştinile lui şi lacurile lui, care nu se vor face sănătoase, vor rămâne pentru sare.

La râu, pe amândouă laturile lui, vor creşte tot felul de arbori care dau hrană. Frunzele lor nu se vor veşteji şi fructele din ei nu se vor mai isprăvi. n fiecare lună se vor coace fructe noi, pentru că apa pentru ele vine din locul cel sfânt; fructele lor se vor întrebuinţa ca hrană, iar frunzele la leacuri”.

Sursa: ortodox info

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *