Selectați pagina

Scopul aduceri a milioane de imigranti este haosul care urmeaza sa fie creeat. Dar ce noroc ca se infiinteaza o „armata europeana”, nu?

Scopul aduceri a milioane de imigranti este haosul care urmeaza sa fie creeat. Dar ce noroc ca se infiinteaza o „armata europeana”, nu?

Violența – crime, violuri, agresiuni fizice – a devenit un fenomen endemic în taberele pentru imigranți din Germania.

Cotidianul Bild a publicat recent un raport al serviciilor secrete despre explozia de criminalitate din centrele de găzduire a imigranților, scrie evz.ro

Autoritățile germane, care par neputincioase să stăvilească violența, au invocat dreptul la viață privată al infractorilor pentru a-și justifica tăcerea pe care o păstrează în legătură cu acest fenomen ce ia amploare permanent.

Raportul serviciilor secrete, care a fost publicat de Bild, era destinat ministrului de Interne din Saxonia, un land care adăpostește în centre speciale peste 40.000 de imigranți.

Documentul vorbește despre zece crime și tentative de omor în centrele de primire din Saxonia, în anul 2016. În plus, s-au mai înregistrat 960 de agresiuni fizice, 671 de vătămări corporale grave, șapte violuri, zece agresiuni asexuale asupra copiilor și 268 de cazuri de trafic de droguri.

Raportul mai vorbește și despre sutele de furturi, violări de proprietate, incendii criminale, bătăi și atacuri împotriva polițiștilor.

Pentru primele șase luni ale anului 2017, raportul recenzează peste 500 de agresiuni fizice, mai multe omoruri și sute de furturi.

Un alt raport, dat publicității de poliția federală, privind situația pe primele nouă luni ale lui 2016, vorbește despre circa 40.000 de delicte pe întreg teritoriul german, adică 150 pe zi, comise în centrele pentru imigranți.

Detaliată, statistica arată așa: 17.200 de agresiuni fizice, 6500 de furturi, 510 agresiuni sexuale și 139 de crime sau tentative de crime.

Unii observatori susțin că aceasta nu este decât partea vizibilă a aisbergului, majoritatea delictelor nefiind raportate de victime de teama represaliilor.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке