Selectați pagina

Idioţenia totală domneşte acum suprem: Şcolile franceze înlocuiesc mamă şi tată cu părinte 1 şi părinte 2

Idioţenia totală domneşte acum suprem: Şcolile franceze înlocuiesc mamă şi tată cu părinte 1 şi părinte 2

Cultul LGBT a obţinut altă victorie importantă în pervertirea culturii apusene, de data aceasta în Franţa, unde Adunarea Naţională Franceză a votat recent pentru a introduce un proiect de ,,reformă” a educaţiei care elimină cuvintele mamă şi tată şi le înlocuieşte cu terminologia generică părinte 1 şi părinte 2 pentru a descrie unitatea familială pretins ,,modernă”.

Susţinută de acelaşi partid politic al preşedintelui francez Emmanuel Macron, noua terminologie ,,neutră faţă de gen” va fi introdusă curând în toate documentele oficiale, legate de şcoli. Potrivit noilor prevederi, toţi copiii de 3 ani vor fi de asemenea siliţi să meargă la şcolile care fac aceste modificări draconice.

,,Acest amendament urmăreşte să înrădăcineze în lege diversitatea familiei copiilor în formularele administrative depuse în şcoli”, a afirmat ministrul Valerie Petit din partidul politic al lui Macron. ,,Avem familii care se confruntă cu casetele de bifat prinse în modelele sociale şi de familie mai degrabă de modă veche. Pentru noi, acest articol este o măsură de egalitate socială”.

Atât conservatorii, cât şi liberalii din întreaga Franţă sunt iritaţi de noile reguli

Potrivit relatărilor, nu toată lumea este mulţumită de schimbări. Conservatorii şi liberalii deopotrivă spun că eliminarea cuvintelor mamă şi tată din dicţionarul educaţiei va submina grav familiile franceze şi societăţile în general.

Deşi baza pe care se opune schimbărilor este în mare parte strâmbă, Alexandre Urwicz, preşedintele AFDH, o asociaţie franceză pentru părinţii homosexuali, spune că ar trebui păstraţi termenii mamă şi tată deoarece terminologia părinte 1 şi părinte 2 creează o situaţie vătămătoare în care este promulgată ,,ierarhia parentală”. ,,Cine este părintele nr. 1 şi cine este părintele nr. 2 ?”, a întrebat Urwicz. El a făcut şi sugestia că este mai bine a păstra pe toate formularele educaţionale ,,tată, mamă şi reprezentant legal”.

95% din familiile franceze moderne au încă taţi şi mame tradiţionali

Afirmaţiile susţinătorilor schimbărilor că ei ţintesc pur şi simplu ,,să ţină pasul cu vremurile” sunt de asemenea vorbe goale, de vreme ce 95% din căsătoriile şi uniunile civile din Franţa modernă sunt între un bărbat şi o femeie.

,,Când aud oameni că spun că acesta este un model învechit, aş vrea să le amintesc că azi printre uniunile săvârşite, civile sau maritale, circa 95% sunt cupluri bărbat-femeie”, a explicat într-o declaraţie membrul conservator al Parlamentului, Xavier Breton. Sentimente similare are şi colegul său conservator, parlamentarul Fabien Di Filippo, care a fost citat ca spunând că eliminarea termenilor tată şi mamă reprezintă o ,,ideologie înfricoşătoare”.

Dacă vor reveni la putere în viitor, aceştia şi alţi conducători conservatori din Franţa au promis să facă tot ce le stă în putere pentru a anula regulile – inclusiv Laurent Wauquiez, conducător al Partidului Republicanilor de opoziţie. ,,Cetăţenii noştri nu împărtăşesc nimic cu clasa politică, nici cu politicile pe care aceasta le impune”, a spus Wauquiez, adăugând că folosirea termenilor părinte 1 şi părinte 2 este ,,absolut dezumanizantă”. ,,Copiii au nevoie de călăuzire”, a adăugat el într-o declaraţie. ,,Acest amendament merge către dispariţia referinţelor fundamentale”.

O pervertire similară, neutră faţă de gen, se strecoară şi în Statele Unite ale Americii, unele campusuri de colegii ca Universitatea Princeton introducând politici care interzic studenţilor şi facultăţii să folosească cuvinte precum bărbat, femeie, el, ea când vorbesc despre alţi oameni.

,,Redefinirea modului de a identifica şi vorbi despre genuri specifice nu este un exerciţiu raţional, pentru că necesită ca noi să ignorăm realitatea şi să ne predăm autoritarismului”, comenta jurnalistul J.D. Heyes.

Sursa: www.naturalnews.com, Radical Left at war with human biology: French schools replace ‘Mother’ and ‘Father’ with ‘Parent 1’ and ‘Parent 2’ … total idiocy now reigns supreme

Traducrere: Catacombele Ortodoxiei

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *