Selectați pagina

Schimbare revoluţionară la Skype: Îţi traduce în timp real toate conversaţiile

Schimbare revoluţionară la Skype: Îţi traduce în timp real toate conversaţiile

skypeSkype revoluţionează modul în care comunici cu oamenii din întreaga lume şi lansează Skype Translator, programul ce traduce conversaţia în timp real.

Microsoft a lansat Skype Translator acum aproape un an de zile sub forma unei aplicaţii de sine stătătoare, construită pentru Windows 8. Acum, compania integrează opţiunea de traducere direct în versiunea desktop a aplicaţiei Skype, devenind astfel disponibilă pentru utilizatorii de Windows 7, Windows 8 şi Windows 10, scrie descopera.ro.

La momentul lansării vor fi disponibile şase limbi, incluzând engleza, franceza. germana, italiana, mandarina şi spaniola. Acum vei putea purta o conversaţie în oricare dintre acestea fără ca măcar să ştii o boabă din limba respectivă.

„Visăm de mult ca Skype să distrugă barierele lingvistice şi să aproprie oameni din întreaga lume. Cercetătorii, ingineri şi alţi angajaţi Microsoft au muncit din greu pentru a transforma în realitate acest vis, şi suntem nerăbdători să aducem această tehnologie pe cât mai multe dispozitive”, a declarat un reprezentat din echipa Skype, pentru The Verge.

În decursul săptămânilor ce urmează, Microsoft va lansa o actualizare pentru varianta desktop a aplicaţiei Skype, iar un buton pentru traducere va apărea în fereastra de conversaţie. Poţi activa traducerea atât pentru mesajele vocale, cât şi pentru cele scrise. Cele din urmă beneficiază de 50 de limbi în care vor putea fi traduse, aşa că iţi poţi face prieteni din toate colţurile lumii.

Se pare că cei de la Microsoft au înlăturat micile probleme cu care s-a confruntat funcţia de traducere, aşa că au decis că e timpul ca oricine foloseşte Skype de pe desktop să se bucure de această opţiune. Deocamdată nu se aude nimic despre apariţia traducerii şi pe iOS sau Android, dar având în vedere tendinţa Microsoft de a fi compatibil cu alte platforme, este foarte probabil ca în viitor funcţia să fie disponibilă şi pe dispozitivele mobile de la Apple sau Android.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке