Vaccine_AwarenessDirect din DEX, cu dedicatie pentru noi, parintii:

„INTUÍTIE, intuitii, s. f. 1. Capacitatea constiintei de a descoperi, pe cale rationala (in mod spontan), esenta, sensul unei probleme, al unui obiect.
* Principiu didactic conform caruia procesul predarii si insusirii cunostintelor trebuie sa porneasca de la reflectarea senzoriala nemijlocita a obiectelor si fenomenelor studiate. 2. Descoperire brusca, neasteptata, a unui adevar, a unei solutii etc.
* Inspiratie, presentiment.
* Patrundere instinctiva în esenta unui lucru.”

Dragi parinti, AVETI INCREDERE DOAR IN INTUITIA VOASTRA, ea va duce intotdeauna direct la esenta si adevarul lucrurilor!!! 

Mercenarii sistemului care ne vrea bolnavi cronic si clienti pe viata ai industriei medicamentelor au iesit iar la atac in haita cu propaganda fricii… Deh, saptamana europeana a vaccinarii trebuie mediatizata la greu, caci expira vaccinurile prin depozite si scad vertiginos cifrele la vanzari in industria farmaceutica!

Circula zilele astea tot felul de articole panicarde despre bau-baul cu poliomielita… paralizii… droburi de sare… virusul cel rau care „a fost găsit într-un canal de scurgere din Cairo în decembrie si presupune un risc pentru tot Orientul Mijlociu” – haideti sa-i otravim celular pe toti din zona, sa-i decimam si pe cei care au scapat de crimele de razboi si de atacurile cu arme chimice!!

Au fost „diagnosticati” pana acum vreo cativa zeci de indivizi cu „virusul” polio (ala neizolat si nefotografiat si necaracterizat biochimic nicaieri pana acum!!), DAAAR evident ca despre MIILE de copii ucisi si paralizati in zona Siria prin atacurile cu GAZ nu mai urla niciun ziar, ca asemenea detalii nu provoaca pandemii de panica la nimeni. 

Citez dintr-un alt articol din presa romaneasca (nu dau link, nu vreau sa le fac trafic suplimentar acestor scarbe corupte): „A început să scadă rata de acoperire (a vaccinurilor, n.r.), în primul rând din cauza refuzului, pe care l-am constatat la persoane educate, cultivate, cu acces la informaţie, aici au apărut refuzurile„, a spus Alexiu,” – hahaha, da, tanti Alexiu, ai priceput perfect, nu te mai mira atat, TOCMAI persoanele educate si cultivate au inceput sa se trezeasca din hipnoza fraudei colective – unde o fi paradoxul, ca eu nu-l vad…

Articolele astea sunt tragicomice, pe bune, dragilor, eu sunt atat de detasata de minciunile astea transparente incat rad in hohote cand citesc asa ceva… In alta relatare mai era faza cu „virusul a fost gasit liber in Israel” (aoleu, n-avea viza??), aia m-a terminat…

Pai cum sa nu pui botul la minciuni daca nu stii ca vaccinul antipolio este cauza nr. 1 a diagnosticelor de polio puse in prezent??

Pe o alta pagina provaccinare (sponsorizata de producatorul de vaccinuri) suntem asigurati ca, desi exista polio din cauza vaccinarii, daca va vaccinati antipolio atunci vaccinul va va proteja si impotriva „virusului” salbatic si impotriva virusului din vaccin… ioi, ce fain!! Si evident, intrucat la fiecare vaccin se mai introduce in corp alt virus sintetic, care si ala are sanse sa provoace o polio postvaccinala, va mai trebuie alt vaccin care sa va „protejeze” si impotriva acelui al doilea virus vaccinal… si uite-asa, caruselul se-nvarteste si nu se mai opreste… frunza verde de smochin, luati de-nfigeti un vaccin… mai mai…
 
Comentariu bestial de la unul din articolele astea (you made my day, Sorinel, whoever you are):
Imediat ma duc sa ma asez la coada la farmacie, sper sa prind si eu pe luni-marti un vaccin, pana atunci merg la croitorie sa-mi puna un fermoar la gura!” – asta fiindca se pare ca virusul intra pe gura si iese pe kur (ma scuzati de vulgaritate, dar la situatia asta demna de Caragiale se impune o spunere a lucrurilor pe nume)…

Cica până la sfârşitul lui 2013, 42 de persoane care răspândesc poliovirusul prin fecale. Niciuna dintre acestea nu prezenta simptomele paraliziei şi toate au fost vaccinate cu vaccin polio inactivat (VPI), care este folosit în imunizările de rutină şi care protejează de toate tulpinile„.

In traducere libera: in 2013 s-au mai gasit 26,41 persoane care au tusit pe stanga virusul de pertussis catre 44,5 persoane neinfectate cu virusul difteric, de unde rezulta ca cele 33,86 persoane din acea grupa care fusesera vaccinate deja cu antitetanosul au capatat o protectie prea slaba impotriva pneumococului si ca atare se recomanda inceperea unei laaaargi campanii de revaccinare cu BCG-ul facut din tulpina Cantacuzino impreunata cu tulpina daneza si crescute pe creier de soarece virulent…

* * * * *

Va mai las cateva linkuri, sa recititi ce-a scris Dr. Loibner despre baubaul poliomielitei pe contextul Siria, ce se mai intampla si prin alte tari in care se practica genocidul prin vaccinare, cititi in liniste si ce-a scris biologul Stefan Lanka despre polio, oxidul nitric si otravirea celulara… ca sa vedeti cum se aseaza toate bucatile de puzzle!

Cititi si ganditi… sa vedeti cum frica de „epidemii” fabricate la comanda prin ziare dispare ca prin minune!

Toate bune va doresc si nu va lasati coplesiti de frica, dragi parinti, asta e singurul lor instrument, noi avem de partea noastra ratiunea si adevarul!!

Sursa: Jurnal si introspectii de mamic