Selectați pagina

Sacrificiu suprem pentru pruncul său

Sacrificiu suprem pentru pruncul său

sacrificiu suprem pt copilul sauSacrificiu suprem pentru pruncul său. Mihaela, o româncă diagnosticată cu cancer în timpul sarcinii, a refuzat orice tratament care-i putea salva viaţa pentru a nu dăuna bebelușului. La două zile după ce a născut, trupul ei măcinat de cancer a cedat.

Femeia suferea de cancer la rinichi care îi măcina viaţa în timp ce în pântecul ei creştea un suflet. Medicii i-au spus că are de ales între ea şi copilul pe care-l poartă. Iar Mihaela a ales cu inima. Micuţa pe care o purta în pântece trebuia să vadă lumina zilei cu orice preţ.

Mihaela a refuzat orice tratament sau operaţie care putea să afecteze în vreun fel dezvoltarea copilului pe care şi l-a dorit. Când sarcina a ajuns la opt luni şi două săptămâni, iar trupul ei a devenit prea slăbit, medicii i-au făcut cezariană.

Mihaela a reușit să-și strângă o dată în brațe fetița. La două zile după naştere, însă, trupul ei, măcinat de cancer, a cedat.

[youtube]http://youtu.be/fI05g1VwIdQ[/youtube]

Sursa: eurotv.md

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

3 Comentarii

 1. marele Păcătos

  asta e bărbăţie, luaţi exemplu, fraţi Creştini!

  Răspuns
 2. Matei

  Fiti atenti fratilor, in ultimul timp se pune mare accent pe punerea in evidenta a judecatorilor si a politiei, prin oferirea de salarii grase, conditii super de munca. Oare nu e suspecta aceasta miscare a acelor de la conducere? Sau e evident ca aceste doua institutii sunt doua bîte cu care se poate de lovit in popor, de aia si se investeste mult in ele.
  Apoi observ ca se trage mare atentie in ultimul timp asupra violentei in familie. Vor sa arate pe barbatii tarii noastre ca pe niste barbari, salbatici. Si oare cu ce scop se fac toate acestea? Oare nu pentru a distruge incet incetisor institutia familiei?
  Cititi propaganda din mass-media – Peste 5 mii de declaraţii de violenţă în familie înregistrate la poliţie în 2013 / http://www.newsmoldova.md/society/20131212/194823605.html

  Răspuns
  • marele Păcătos

   hrană pentru oamenii neâmbisericiţi şi codaţi

   în genere, oamenii cred absolut în toate prostiile ce le arată la tv.

   la câte persoane le-am explicat careva lucruri înainte de ce au avut loc petrecerea şi publicarea lor, mă socotean drept neântreg la mine, însă după ce le-au arătat media, m-au telefonat şi mi-au zis, ştii, chiar e adevărat cum spuneai referitor la..

   omul nu mai crede în sinceritatea umană ci în ceea ce va spune idolul hâtru – icoana satanei!

   iată şi concluzie, ce duhuri bântuie în oameni azi, şi de ce duh sunt afectaţi.

   cum să lupţi pentru dreptate şi cum să contribui la luminarea cuiva?

   La Judecată va fi aşa că, Domnul va întreba, de ce, când ţi-am bătut la uşa inimii – tu n-ai deschis?

   oricine dintre Creştini-Ortodocşi spune adevărul – este şi mărturisitor şi apostol, însă nu spre câştig să râvnim cu gândul ci să împlinim ca datorie această poruncă lăsată de Însuşi Hristos Dumnezeul tuturor!

   cu aceste 2 mâini ale “dreptăţii şi ordinii” se vor face cele mai de neânchipuit fărădelegi, fiind-că aceştia vor fi printre primii cipizaţi şi pecetluiţi!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii