Selectați pagina

Să ne reamintim: discursul unei femei din Siria despre… FALȘII REFUGIAȚI care invadează Europa!!!

Să ne reamintim: discursul unei femei din Siria despre… FALȘII REFUGIAȚI care invadează Europa!!!

Discursul unei femei din Siria, ținut la Belgrad în  anul 2015, care denunță ”falșii refugiați” ajunși în aceste zile în Europa și ipocrizia Occidentului, a făcut senzație pe internet. Site-ul francez ripostel.com redă textul integral al discursului rostit de siriancă:

”Persoanele pe care le vedeți acum pe străzile Belgradului, luând calea Germaniei sau Olandei, nu sunt sirieni adevărați. Să vă pun o întrebare:dacă Occidentul nu vrea ca acești refugiați să piară în apele mării, de ce nu ridică sancțiunile care apasă asupra poporului sirian și care au costat deja Siria 143 de miliarde de dolari? Dacă acest lucru nu e pe agenda Occidentului, atunci de ce nu îi ajută pe sirieni să rămână în țara lor ajutând armata siriană să scape de teroriști și astfel Siria să redevină o țară sigură?
 
De ce restul sirienilor au rămas și rezistă? Occidentul lasă Siria fără oamenii care pot reconstrui țara. Să distrugă Siria și poporul sirian. Pe de o parte, vrea să fure doctorii sirieni și cei mai buni studenți, lucru care va conduce la un ”exod al creierelor”. Pe de altă parte, multinaționalele vor mână de lucru ieftină.
 
Până acum, am pierdut 100.000 de soldați, care luptă împotriva extremiștilor. Nu am auzit ca Occidentul să plângă pentru cei care și-au dat viața pentru apărarea națiunii noastre, lăsând în urmă familii îndurerate care au nevoie de ajutor. Pe de altă parte, Occidentul urmărește să ajute persoanele care fug din țară. Mulți dintre ei sunt jihadiști. Mai mult, sunt plătiți cu milioane de euro pentru asta.
 
Pot să vă spun că banii pe care ei îi dau pentru a veni în Europa sunt suficienți pentru cumpărarea unei case în zone sigure din Siria, pentru o familie de cinci persoane, pot face o afacere și pot trăi bine. Aceștia nu sunt refugiați. Sunt imigranți economici.”
Sursa: ActiveNews.ro
Vizionează discursul mai jos:

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *