Selectați pagina

Să luăm aminte! Australienii și-au pierdut deja dreptul de a protesta împotriva GUVERNULUI

Să luăm aminte! Australienii și-au pierdut deja dreptul de a protesta împotriva GUVERNULUI

Conducerea poliției a lansat un avertisment puternic pentru oricine ar intenționa să participe la un protest neautorizat planificat pentru acest weekend , cum că se va confrunta cu toată forța legii.

proteste anti restrictii

Avertisment: Australienii și-au pierdut dreptul de a protesta împotriva GUVERNULUI

Comisarului adjunct Mal Lanyon, Metropolitan Field Operations, i sa alăturat astăzi (miercuri, 18 august 2021), ministrul poliției și serviciilor de urgență, David Elliott, pentru a anunța potențialii protestatari.

Ministrul Poliției și Serviciilor de Urgență, David Elliott, a declarat că activitățile câtorva ar putea avea efecte de durată și dăunătoare pentru toți locuitorii Sydney-ului.

„Majoritatea covârșitoare a oamenilor din NSW (New South Wales) fac tot posibilul pentru a înclina numărul cazurilor COVID în direcția corectă și acest protest propus ar submina toată acea muncă”, a spus Elliott.

„Trăim temporar cu restricții pe care cu toții vrem să le vedem ridicate, dar adunarea în masă a unui grup de idioți ar putea însemna că acea zi se va repercuta mai departe în viitor.

„Am încredere deplină în munca pe care o desfășoară poliția în cadrul Operațiunilor Stay at Home și planurile operaționale pentru weekend ar trebui să liniștească comunitatea largă deoarece ofițerii sunt gata să ia măsuri rapide împotriva oricui nu respectă ordinele de sănătate publică”, a spus el.

Întrucât Forța de Poliție a NSW continuă să monitorizeze comentariile online și alte comentarii în legătură cu activități de protest din acest weekend, pregătirele sunt în curs de desfășurare pentru o operațiune a poliției foarte vizibilă și mobilă care să perturbe aceste activități și să prevină adunări în masă oriunde în stat.

Comisarul adjunct Lanyon a declarat că poliția ia extrem de în serios amenințarea cu activități de protest neautorizat și nu va ezita să aplice Ordinele de Sănătate Publică.

„Ordinele de sănătate publică sunt în vigoare pentru a restrânge contactul și circulația, astfel încât să putem preveni răspândirea în continuare a COVID-19 – pentru a duce numărul de cazuri noi pe un trend descendent”, a spus comisarul adjunct Lanyon.

„Nicio persoană rezonabilă nu poate crede că o adunare în masă în climatul actual este în interesul suprem al sănătății și siguranței comunității noastre – sau al obiectivele noastre de a ieși din blocaj.

„Pe lângă acestea  fac apel la sentimentul de responsabilitate pentru restul comunității, fac apel la aceste persoane să aibă bun simț și să protejeze și sănătatea celor dragi.

„Voi declara în termeni foarte clari: orice activitate de protest din acest weekend nu este autorizată. Poliția are competențe în baza Legii criminalității și a Legii sănătății publice pentru a preveni acest tip de adunare.

„Pentru cei care iau decizia conștient de a participa la activitățile de protest: veți intra în contact cu poliția și se vor aplica sancțiuni semnificative.”

Sursa: https://www.police.nsw.gov.au/news/article?id=97084

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *