Selectați pagina

S-au rătăcit cu totul… Discotecă la mănăstire. Mănăstirea Solbinskiy a fost transformată într-un ring de dans. Video

S-au rătăcit cu totul… Discotecă la mănăstire. Mănăstirea Solbinskiy a fost transformată într-un ring de dans. Video

În data de 12 mai mănăstirea de femei Nikolo-Solbinskiy din regiunea Iaroslav, va avea loc deschiderea sesiunii a treia a festivalului rus de ospitalitate.

Oaspeţii festivalulului sunt aşteptaţi la un concert care va avea pe două scene: una – în curtea mănăstirii (notă: de fapt nu e vorba de nici o curte a mănăstirii, scena va fi direct lipită de biserică – vezi foto şi video), a doua – la zidul mănăstirii pe malul rîului Solby.

Programul acestor concerte vor cuprinde spectacole de amatori, profesionale şi ale colectivilor de creaţie militare de diferite genuri de artă inclusiv artă modernă, se anunţă pe site-ul festivalului.

În calitate de organizator al show-ului va fi stareţa mănăstirii, iegumena Erotiida (Gaju) şi episcopul Feodor (Kazanov) de Pereslav şi Uglich.

Anul trecut la această mănăstire petrecerea a fost în toi (vezi video după minutul 10:06). Nebunia finală a avut loc pe a doua scenă de pe malul rîului lîngă capela ortodoxă.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Urmăritori / Pingbacks

  1. Discotecă la mănăstire. Mănăstirea Solbinskiy a fost transformată într-un ring de dans | ganduri din ortodoxie - […] aparatorul.md: În data de 12 mai mănăstirea de femei Nikolo-Solbinskiy din regiunea Iaroslav, va avea loc deschiderea sesiunii a…
  2. Discotecă la mănăstire. Mănăstirea Solbinskiy a fost transformată într-un ring de dans | ortodoxiadreaptacredinta - […] aparatorul.md: În data de 12 mai mănăstirea de femei Nikolo-Solbinskiy din regiunea Iaroslav, va avea loc deschiderea sesiunii a…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii