Selectați pagina

S-au pomenit cu datorii la stat

S-au pomenit cu datorii la stat

stat_amagireS-au pomenit cu datorii la stat. Vorbim despre aproximativ 200 de localnici din satul Rogojeni, raionul Şoldăneşti, care au fost informaţi că trebuie să achite impozite pentru nişte venituri pe care neagă că le-ar fi avut. Mai exact, un document depus la FISC de un agent economic indică faptul că afaceristul a cumpărat, în 2014, de la localnici miez de nucă, iar comerciaţii ar fi câştigat cel puţin câte 10 mii de lei fiecare. Pe lista celor datornici se regăsesc însă şi persoane plecate de ani buni peste hotare sau chiar trecute la cele veşnice.

[youtube]http://youtu.be/6AL45c2xjio[/youtube]

Revoltaţi, oamenii s-au adunat la primăria din localitate, unde îi aştepta un inspector fiscal de la raion. Aici au fost rugaţi să scrie câte o declaraţie în care să precizeze cantitatea de miez vândută, preţul şi suma încasată. Localnicii au negat însă că ar fi bătut palma cu vreun om de afaceri.

Printre cei care ar fi avut de câştigat din vânzarea miezului de nucă se regăsesc şi persoane plecate peste hotare de ani buni, iar altele trecute la cele veşnice.

Sursa: jurnaltv.md

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *