Selectați pagina

S-a născut vaca roşie, care ar putea servi la reînnoirea celui de-al treilea Templu din Israel

S-a născut vaca roşie, care ar putea servi la reînnoirea celui de-al treilea Templu din Israel

S-a nascut vaca rosie, si acum se asteapta construirea celui de-al treilea Templu in Ierusalim

Numeri 19:2: ,,Iata ce porunceste legea pe care a dat-o Domnul, zicand: ,,Vorbeste copiilor lui Israel sa-ti aduca o vaca rosie, fara pata, fara vreun cusur trupesc, si care sa nu fi fost pusa in jug.”

Cel mai mare expert evreu, un rabin care studiaza in limba engleza, si care se ocupa cu identificarea vacii rosii despre care se vorbeste in Cartea Numerilor, a confirmat ca vaca rosie s-a nascut. Vaca rosie s-a nascut la o ferma din Statele Unite, si este crescuta conform instructiunilor poruncite de Dumnezeu prin Legea, data poporului Israel. Acest expert spera ca aceasta vaca rosie va fi prezentata poporului Israel pentru curatire, in cladirea celui de-al treilea Templu. Aceasta vaca rosie este secretul curatirii, secretul de a restaura un anumit nivel de puritate poporului Israel.

Motivul pentru ca aceasta este de o importanta semnificativa, este ca nu au existat prea multe vaci rosii atat de perfecte de-a lungul istoriei. Acesti oameni buni, care au fost binecuvantati cu o astfel de vaca, locuiesc in Statele Unite, intr-un loc care nu vrem sa-l specificam, din motive de securitate, dar ei sunt foarte entuziasmati suporteri ai Israelului, si ei spera ca aceasta vaca rosie sa fie folosita pentru curatire in cel de-al treilea Templu care urmeaza sa fie construit.

Aceasta juninca rosie este o incrucisare a rasei Gambia, si tatal ei e un bivol rosu. Blana este de culoare rosie, consistenta. Muti oameni cand privesc la ea spun ca este de culoare maroatica, dar ea este de culoarea ‘adoma’ in limba ebraica care este rosu. Ea nu are pe nici o parte din piele nici o alta culoare, avand peste intreaga piele o culoare consistenta rosie. Vacile impreuna cu alti vitei care sunt crescuti impreuna nu sunt despartite, ele stau impreuna cu mama lor pana ce implinesc sase luni de la nastere, dar cei care le ingrijesc sunt foarte atenti ca sa se respecte cuvintele din Vechiul Testament cu privire la aceasta vaca rosie, pentru ca ea sa poata fi folosita. In caz ca aceste reguli nu se respecta ea atunci trebuie sa fie descalificata, si nu mai poate fi folosita pentru curatirea poporului. Ea este hranita numai cu iarba si fan, si tot ce se face aici, este facut cu o sensibilitate extrema si respect, in concordanta cu Numeri 19:2.

De fiecare data cand suntem anuntati ca o alta juninca rosie s-a nascut, evreii verifica aceast lucru, si deja un anumit numar de vaci rosii care s-au nascut au fost descalificate pentru un motiv sau altul, dar aceasta juninca rosie este una pe care o privim cu mare atentie si interes.

Sursa: http://rublev.com/novosti/v-izraile-zaiavili-o-rozhdenii-krasnoi-korovy

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *