Selectați pagina

Rusia va propune o conferinţă internaţională pentru combaterea anticreştinismului

Rusia va propune o conferinţă internaţională pentru combaterea anticreştinismului

turlaMinistrul de Externe al Federaţiei Ruse a anunţat recent că va propune organizarea, în cursul anului viitor, a unei conferinţe cu tema combaterii tendinţelor anticreştine, a informat postul de televiziune Russia Today. Anunţul vine în urma întâlnirii de la sfârşitul lunii decembrie cu omologul său sârb Ivica Dacic.

Lavrov a spus de asemenea că în cadrul conferinţei vor fi abordate şi problematicile care ţin de antisemitism sau islamofobie.

În ultimii ani Rusia a încercat să se definească în ochii lumii drept o ţară apărătoare a valorilor tradiţionale, în antiteză cu neo-liberalismul politic şi social promovat de Uniunea Europeană. Din această cauză Rusia a fost acuzată de mai multe ori pentru combaterea propagandei homosexuale în spaţiul public sau pentru apropierea dintre stat şi Biserica Ortodoxă.

Sursa: FrontPress.ro

2 Comentarii

 1. Dorin

  Dar ce caută pentagramele pe clădirea bisericii? E vreo biserică sovietică sau ce?

  Răspuns
 2. Radu Humor

  Se ia binecuvantare, se adaug-un strop de soare, si o pulbere de stele; se amesteca-ntre ele. Se mai pune bunatate, si iertare de pacate. Iar iubire?… Cat cuprinde! Si de la Domnul Hristos Sa aveti un an frumos. Multumire pentru toate: Multi ani cu sanatate!

  Numai nu faceţi ca ei 😉

  http://bit.ly/1I1MhvQ

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *