Selectați pagina

Rusia. Statul are datoria sa-i protejeze pe cetateni de escrocheriile sectare

Rusia. Statul are datoria sa-i protejeze pe cetateni de escrocheriile sectare

Vladimir-LegoydaPresedintele Departamentului Sinodal de Informare al Patriarhiei Moscovei, Vladimir Legoyda (foto), a apreciat actiunile recente ale organelor de aplicare a legii, desfasurate împotriva sectei “kuzi”. El a remarcat ca aceste actiuni au vizat protejarea persoanelor, in fata escrocheriei pseudo-religioase.

“Din păcate, există întotdeauna unii care se folosesc de dorința sinceră a oamenilor de a-i ajuta pe cei săraci, pentru a le fura banii” – a declarat reprezentantul Bisericii.

“Celor care doneaza, astfel, li se insuflă teama că actul lor de caritate nu ar urmari o cauza buna. Poate slabi sentimentul de mila”- a declarat Vladimir Legoyda.

“Prin urmare, ar trebui sa le multumim ofițerilor care aplica legea, care au oprit aceasta activitate inselatoare pseudo-religioasa” – a declarat președintele Departamentului Sinodal de Informații.

Reprezentantul Bisericii a mai amintit, de asemenea, că secta s-a folosit cu rea intenție de atributele ortodoxe, pentru a-i induce în eroare pe potențialii donatori.

Sursa: Lăcaşuri Ortodoxe

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *