Selectați pagina

Rusia în apărarea celor nenăscuți: Îi va premia pe cei ce luptă împotriva avortului

Rusia în apărarea celor nenăscuți: Îi va premia pe cei ce luptă împotriva avortului

Statul rus îi va premia pe cei ce luptă împotriva avortului

Pravoslavie.ru raportează că la Congresul Comisarilor pentru Drepturile Copilului, pe 11 decembrie, Camera Civică a Federației Ruse a prezentat un nou proiect, în apărarea celor nenăscuți, care îi va premia pe cei care conduc lupta împotriva avortului într-o gamă largă de domenii.

Premiul este destinat să-i motiveze pe oameni să vorbească despre modul în care se ridică în apărarea vieții și împotriva avortului.

”Acest premiu va fi acordat acelor activiști, fiecare în sfera sa, fie din politică, activități sociale, medicină, societate de afaceri, jurnalism sau artă, care nu se rușinează să spună că vorbesc în apărarea vieții; ei vorbesc despre rușii cei mai vulnerabili, care ar trebui să fie apărați de propriile lor mame, dar din nefericire, principiile binelui și răului în societate s-au schimbat și acum trebuie să vorbim despre ele de la cele mai înalte platforme”, a comentat Natalia Moskvitina, director general al Fundației Femei pentru Viață.

Inițiativa a fost sprijinită de Comisarul pentru Drepturile Copilului pentru Președenția Federației Ruse, Anna Kuznetsova. ”Ei salvează viețile copiilor – ce sarcină ar putea fi mai completă și mai valoroasă decât protecția copiilor?”, a comentat Kuznetsova.

Premianților li se va dărui o insigna făcută din aur alb, cu o amprentă a unei mânuțe de copil și inscripția ”Salvați persoana dinlăuntrul vostru”.

Scopul general al premierii este de a spori recunoașterea publică a realizărilor acestor cetățeni, în protejarea vieții nenăscuților și de a atrage atenția societății și autorităților publice ruse asupra problemei avortului și a apărării familiei, a maternității și a vieții copiilor înainte de naștere.

Obiectivele premiului sunt identificarea și încurajarea celor care contribuie personal, în mod semnificativ, la dezvoltarea apărării celor nenăscuți, pentru a crea o formă suplimentară de sprijin și încurajare destinată reprezentanților activi ai societății civile și pentru a informa publicul rus despre problemele existente cu privire la protejarea vieții copiilor și a maternității în general.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *