Selectați pagina

Rugaciunea catre Sf. Arhanghel Mihail

Rugaciunea catre Sf. Arhanghel Mihail

Nota redacţiei: Sfântul Arhanghel Mihail este patronul spiritual al Mişcării Juriştilor Ortodocşi din Republica Moldova, precum şi al ziarului şi site-ului ’’Apărătorul Ortodox’’.

Mulţi stareţi şi duhovnici îmbunătăţiţi le recomandă credincioşilor să rostească în fiecare zi rugăciunea către Sfântul Arhanghel Mihail. Sunt mai multe texte ale acestei rugăciuni, noi vă propunem următoarea variantă:

 

Rugăciune către Sfântul Arhanghel Mihail

Doamne, Dumnezeule Atotputernice, Împărate cel fără de început, trimite-l, Doamne, pe Arhanghelul Tău, Mihail, spre ajutorul robului Tău (N), să-l scoată din mâna vrăjmaşilor văzuţi şi nevăzuţi.

O, mare Arhanghele al Domnului, Mihaile, revarsă mir bun asupra robului lui Dumnezeu, (N).

O, mare Arhanghele al Domnului, Mihaile, căpetenia cetelor îngereşti cu şase aripi, voievode al puterilor cereşti, al Heruvimilor, al Serafimilor şi al tuturor îngerilor, fii mie păzitor tare, mare ajutător în toate nevoile, scârbele, mâhnirile; în locuri pustii, la răscruci de drumuri, pe ape şi pe mări – liman lin.

Izbăveşte-mă, mare Arhanghele al Domnului, Mihaile, de toate înşelăciunile viclene ale diavolului şi auzi-mă pe mine, păcătosul robul lui Dumnezeu, (N), care mă rog ţie şi chem numele tău cel sfânt. Grăbeşte spre ajutorul meu şi auzi rugăciunea mea.

O, mare Arhanghele al Domnului, Mihaile, pe toţi cei ce-mi stau împotrivă, biruieşte-i cu puterea cinstitei şi de viaţă făcătoarei Crucii Domnului, cu rugăciunile Preasfintei Născătoarei de Dumnezeu, cu ale sfinţilor îngeri şi cu ale Sfinţilor Apostoli, cu ale Sfântului Prooroc Ilie şi cu ale Sfântului Nicolae, Arhiepiscopul Mirelor Lichiei, cu ale Sfântului Andrei cel nebun pentru Hristos, cu ale Sfinţilor Mari Mucenici Nichita şi Eustaţie, cu ale Preacuvioşilor Părinţi, cu ale Sfinţilor Ierarhi şi Mucenici, şi cu ale tuturor puterilor cereşti.

O, mare Arhanghele Mihaile, ajută-mă pe mine, păcătosul robul lui Dumnezeu (N), apără-mă de cutremur, de potop, de foc, de sabie, de moarte năpraznică, de orice rău, de vrăjmaşul cel înşelător, şi de năpastele aduse de el.

Izbăveşte-mă de cel viclean, mare Arhanghele al Domnului, Mihaile, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

Note: Despre Sfântul Arhanghel Mihail

Numele său înseamnă – Cel care este asemenea lui DUMNEZEU.

Arhanghelul Mihail este reprezentat cel mai adesea în iconografia creştină luptându-se şi biruind un balaur. El este înfăţişat cu aripi puternice, foarte mari, şi cu Sabia Dreptăţii, o sabie de foc, care arde. Instrument al adevărului în acţiune, sabia este simbolul puterii, al forţei lucide duhovniceşti, uneori singurul mijloc de a rezolva o problemă sau de a atinge un rezultat durabil.

Lama şi garda sabiei se îmbină în formă de cruce, semn al înfăptuirilor sale consacrate Sfintei Treimi. Sfântul Arhanghel Mihail este un luptător şi un protector al Bisericii pe Pâmânt.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

32 Comentarii

 1. al Domnului

  Rugaciunea catre Sf. Arhanghel Mihail trebuie s-o citeasca crestinii in fiecare zi asa cum spun Parintii Duhovnicesti.
  Sfantul Mare Voievod Mihail ii va apara pe crestini de uneltirile lui antihrist, care deja se petrec. Numai pentru rugaciunile Maicii Domnului, ale Sf. Arhanghel Mihail si ale sfintilor, ne va mantui Dumnezeu de raul ce este in lume si in noi. Sfinte Arhanghele Mihaile, roaga-te lui Dumnezeu pentru noi si nu ne lasa prada celui viclean. Amin.

  Răspuns
 2. marcela

  poate ne ajuta arhanghelul Mihail cu avocatii care au luat juristilor painea de la gura, ca nu le mai ajungea reprezentarea persoanelor fizice, au trecut si la cele juridice, saracii de ei!

  Răspuns
 3. ANONIM

  ARHANGHELE MIHAIL, AJUTA-MA SA REZOLV PROBLEMA CHIOSCULUI CU PRIMARIA SI ADMINISTRATIA PIETELR. MULTUMESC PENTRU AJUTORUL DAT. AMIN

  Răspuns
 4. popescu roberto

  ajuta-ma Sfinte Arhanghele Mihail sa scap de duhurile rele te rog din inima mea sper sa ma ajuti ca vreau sa fac voia Lui Dumne-zeu

  Răspuns
  • marele Păcătos

   frăţioare, mergi în Biserica Ortodoxă, spune-i preotului că vreai să te spovedeşti, fă o pregătire pe foaie întinde toate păcatele, şi doar spovedindu-te o să te izbăveşti.

   înafară de aceasta, atămâiază casa cu rugăciune, stropeşte cu agheazmă peste tot şi scrie cerere de refuz la toate actele care le-ai primit întorcându-le înnapoi.

 5. popescu roberto

  Iti multumesc pentru sfat sa iti spun problema mea, totul a inceput cu un atac de panica care l-am facut de la o durere de cap de atunci sunt aiurit rau de tot parca sunt pe alta lume si acuma numai ca injur in gand pe Domnul fara sa vreau si pe familia mea …cred ca e ceva necurat in mine si vreau sa ma ierte domnul dar nu cred ca sunt gandurile mele recunosc sunt un pacatos dar ma chinui de vreo 4 ani nu stiu cat oi mai rezista am avut si ganduri de suicid dar nu mam dat batut sper sa nu ma dau deloc ca stiu ca ala rau vrea sa imi faca felul am fost si la biserica dar mai nimic citesc rugaciuni pe fiecare zii chiar nu stiu ce sa fac sunt tare capiat credema iti jur ca nu mai pot ca chin traiesc ma rog la Dumnezeu dar fara nicu-n raspuns nu o vrea sa fiu langa el eu stiu oricum o sa ma mai duc la o bisearica dupa craciun sper sa fie bine iti multumesc mult pentru vorbele primite

  Răspuns
  • marele Păcătos

   Vreai să scapi de duhurile tirane – impune-te şi mergi la Sfânta Biserică, cazi în genunchi şi roagă-te Lui Dumnezeu simţindu-te ca un copilaş în mâinile mămicii sale.

   nu păcătui. e foarte simplu.

   problema întregii omeniri este că, lor nu li se descoperă în aşa mod cum ţie că Există Dumnezeu!
   şi ei desigur nici nu au cum să se îndrepte, iar ţie fiind-că ţi s-A descoperit – mergi neapărat la Biserica Ortodoxă, şi apropiindu-te de un preot spune-i, părinte, ajutaţi-mă să mă spovedesc, că mă chinuiesc demonii.
   El te va ajuta, dar în inima ta, cere de la Dumnezeu ca să te curăţească de tot răul.

   Roagă pe Sfinţii Lui Dumnezeu, citeşte acatiste, şi lasă calculatorul, televizorul şi toate nebuniile în trecut.

   poate să mai fie o variantă, dacă cumva ai primit poate cip, sau benevol, sau ţi-a făcut vreo operaţie recent, pentru ca să iasă cipul trebuie 40 de zile să citeşti un fel de rugăciune, şi el iese din corp.

   energia electrică este vrăjitorie satanicească, când te rogi – roagă-te la lumina lumânării(de dorit din ceară curată) şi a candelii cu untdelemn cu lumina închisă.

   telefonul mobil în altă odaie aruncă-l când te rogi, şi roagă-te în fiecare zi.

   spune de 5000 de ori în fiecare zi – Doamne miluieşte.

   dacă nu poţi, roagă-te cu rugăciunile tale, dar să fie din inimă, cu lacrimi şi dacă n-ai probleme cu inima – în genunchi.

   stăpâniile răutăţii se manifestă indecent în trupul omenesc din cauza păcatelor, dar atunci când omul cugetă şi caută în tot chipul să se curăţească de toată spurcăciunea – Domnul îl şi miluieşte, îl curăţeşte şi îl luminează.

   Prima regulă, mergi la Biserica Ortodoxă, şi nu te gândi la alt-ceva decât la aceea ca Domnul să te curăţească, dar pune în gândul tău o condiţie în Faţa Domnului, că după ce te va ajuta – n-o să mai păcătuieşti şi n-o să primeşti nici un act, pentru că actele conţin 666, iar 666 din apocalipsă ne este spus că au proprietatea de a vinde sufletul diavolului pentru veşnicie.

   asistă la Sfintele Slujbe, de la început – până la sfârşit, mergi la biserică – întreabă când se oficiază slujbe, la ce oră, cumpără lumânări de ceară, pune în timpul slujbei şi roagă-te cu dânsele în mâini, că Domnul te va ajuta neapărat.

   Domnul una vrea de la noi – să ne îndreptăm!

   Promite-I Lui, şi fă!

   El, te va salva.

  • întreacăt

   dacă ai făcut ekg și te-ai convins că n-ai probleme cu inima, clar e caz de terapie: http://www.sfatulmedicului.ro/Anxietate-si-atac-de-panica/atacul-de-panica-si-tulburarile-cauzate-de-panica_16

   se tratează prin terapie; prin calciu și magneziu luat în fiecare dimineață o cură de 10 zile da, 10 zile pauză. prin schimbarea modului de viață, al gândirii, văzând totul într-o manieră mai optimistă. îți poți opri singur gândurile și le poți îndrepta în orice direcție vrei tu. pe lângă toate astea și rugăciunea ajută.

  • marele Păcătos

   atacurile de panică provocate de la folosirea preparatelor narcotice sau stupefiante sintetice de ultimă generaţie care provoacă descompunerea ţesuturilor organice pe viu, atunci desigur că este recomandabil vre-un oarecare tratament medicamentos, pentru curăţare şi restabilire a metabolismului şi a calmării sistemului nervos, pe când atacurile de panică provocate din senin sunt doar şi numai de ordin demonic.

   În “casa” întinată nu poate locui Duhul Sfânt.
   Şi “casa” niciodată nu poate fi pustie.

   De aceea numai Puterea Dumnezeiască, Harul Său poate face imposibilul omenesc.

   Frecventarea Sfintelor Slujbe de la început până la sfârşit, ne garantează posibilitatea mântuirii.
   Pe când Spovedania curată şi Împărtăşania cu vrednicie sfinţeşte pe om.

  • întreacăt

   atacurile de panică provin din senin, și li se caută cauza prin terapie, nu doar de la folosirea narcoticelor și așa mai departe :), băiatul ăsta a scris clar: stau cu o tipă pe care n-o iubesc și etc. și aici apare țanțoș stresul.
   frumos și ce scrieți. (însă partea cu „de ordin demonic” e exagerată.)

  • marele Păcătos

   Straniu că până la revoluţia satanică din Imperiu Rus nu era nici un fel de instituţie pentru psihici bolnavi.. dar n-o să dau detalii.
   Cine are Credinţă pricepe la ce mă refer.

   din senin nimic nu poate apărea: nimic nu se pierde, totul se transformă în plan duhovnicesc.

 6. popescu roberto

  esti un suflet mare iti multumesc mult pentru ca ma ajuti cu aceste sfaturi asta o sa fac ,dar mai am o problema eu am o relatie cu o fata nu am facut cununie nu am facut nimic pur si simlu neam luat ea lucra ca dama de companie asta cred ca este un pacat mare ca am luat o fata dupa placerile mele trupesti eu nu simt absolut nimic pentru ea ,doar ca ia ma ajutat mereu eu ce sa fac ca daca o las ma simt dator fata de ea nu stiu si mia zis ca daa ma pocaiesc ca nu mai sta cu mine ce ma indrumi sa fac nu vreau sa pun pe nimeni pe primul loc decat pe Dumnezeu

  Răspuns
  • marele Păcătos

   în Împărăţia Cerurilor nu a ajuns nimeni dintre cei care trăiau împreună dar erau necununaţi.

   Dacă nu aveţi copii – să să tai relaţiile cu dânsa, poţi să-i zici că nu o iubeşti, dar dacă ea nu merge la Biserică, e foarte periculos, astăzi, prin panică, mikiduţă poate face orice, tu să o scrii la slujbe pe dânsa, la liturghii, şi să te rogi pentru dânsa, şi apoi, încetişor, atent, delicat şi tactic să-ţi exprimi sentimentele faţă de ea.

   Desigur, duhurile tirane pot intra înlăuntru de la păcatele de acest gen, dar nu e nimic, Domnul pe toţi îi iartă şi îi primeşte, numai să se spovedească şi să nu mai păcătuiască.

   impune-te cu dea sila să citeşti din Sfintele Scripturi, să citeşti din biblie doar care are Binecuvântarea Patriarhului, sau mitropolitului, restul sunt sectare şi nu au Har Dumnezeiesc.

   Citeşte şi dacă ai posibilitatea, priveşte filme ortodoxe, ca să deprinzi ce înseamnă Creştinismul (DOAR ŞI NUMAI ORTODOX), şi să înţelegi care sunt Legile Domnului în realitate.

   Sufletul omului este veşnic, păcatul răscumpără pentru focul veşnic sufletul omului, de aceea suntem dator să luptăm cu duhurile întunericului pentru viaţa (sufletul) noastră!

   Încă ceva, care este numele tău de Botez?

   Fiecare om are o cupă de iubire în sens duhovnicesc, ea nu se vede, dar pe parcursul vieţii, cu cât mai multe lucruri şi atribuţii la acest compartiment se desfăşoară – cupa tot se varsă, şi când ajunge vremea de căsătorie spre exemplu, se căsătoresc tinerii, da după 2 luni zic unul altuia, ştii, noi nu convenim unul altuia.

   Dar pricina nimeni nu o cunoaşte!

   Exact şi în aceasta o găsim, vărsăm din cupa iubirii cu mai multe persoane (nu mă refer la mine), şi ne rămâne iubire pe fundul cupei, şi după căsătorie mai ajunge pe vreo 2-3 luni şi gata.

   Unica ce poate să umple din nou cupa iubirii este Taina Sfintei Cununii şi Taina Sfintei Spovedanii – altceva nimic.

   Fă primele lucruri spre a te îndrepta, după aceea vei vedea la ce eşti predispus, şi cum te simţi îmbrăcat în omul nou.

   Spovedania curăţă haina Harului Dumnezeiesc primită la Sfântul Botez.

  • simona

   marele Pacatos,
   Doamne ajuta , te rog daca mai stii cumva , cineva a postat o adresa cu un reportaj in limba rusa .Eu nu cunosc limba rusa , dar acea filmare era pe o muzica in care canta o fata , rusoaica . Mi-a placut foarte mult cum canta o cantare bisericeasca . Daca stii la ce ma refer , poate ma ajuti sa-mi trimiti din nou adresa . Multumesc!

 7. popescu roberto

  imi cer scuze ca tiam scris cam tarziu iti multumesc multo sa iti mai scriu sa vezi ce am facut iliubesc pe Dumnezeu

  Răspuns
 8. simona

  Doamne ajuta!
  Roberto , cei care traiesc in desfrau , diavolul ii tine asa : nici nu se cununa , nici nu se despart .
  Acest pacat este foarte rau , el tulbura nervii , adica genereaza boli psihice , care se vindeca incepand cu intreruperea pacatului , dar nu numai . In primul rand , daca esti crestin ortodox botezat ,mergi la biserica . Apoi nu intarzia sa te desparti de acea fata , daca nu vrei sa te casatoresti cu ea .Iar daca vrei sa te casatoresti , nu mai pacatui trupeste cu ea , pana la casatorie . Dupa ce ai facut acest lucru , tine cinci zile de post (fara carne , lapte si oua), apoi mergi sa te spovedesti (toate pacatele din copilarie pana in prezent , cumpara si un indreptar de spovedanie , ca sa stii ce sa spui – sa scrii toate pacatele pe o hartie , ca sa le citesti la preot , sa nu le uiti ) la un preot mai batran , care are rabdare si te asculta cu dragoste . Nu lipsi de la Sfanta Liturghie de duminica , dai si pomelnice cu numele celor botezati , rude cu tine , mama , tata , frati , dar , atentie : nu ai voie sa treci pe pomelnic la Sfanta Liturghie pe cei care traiesc in pacatul desfraului , betivi , eretici , necununati la biserica.
  In cazurile bolilor psihice , este neaparata nevoie sa mergi la Sfantul Maslu, care este una dintre cele sapte Taine ale bisericii ortodoxe si care se face pentru cei bolnavi de orice fel de boala.Sfantul Maslu este bun insa pentru toti oamenii . Apoi , vezi unde se citesc molitvele Sfantului Vasile cel Mare .Aceste molitve sunt cele mai indicate pentru alungarea demonilor , cu conditia ( ca si la Sfantul Maslu ) sa-ti marturisesti pacatele , sa nu traiesti in desfranare si sa nu pacatuiesti cu gura : injuraturi , vorbe rele , certuri . Dupa ce te spovedesti , sa fii atent sa tii minte ce-ti spune preotul , adica ce canon iti da el sa faci si sa-l faci intocmai . Daca ai ravna , roaga-l pe preot sa-ti dea binecuvantare sa citesti Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului , care este cel mai bun pentru bolile de nervi si alte rele . Foarte bun este si Paraclisul Maicii Domnului , pe care ar trebui sa-l citim pana la moarte , zilnic.Ca sa nu uiti canonul , ia-ti o hartie si un creion , ca sa scrii ce-ti spune preotul.
  Pentru acea fata cu care traiesti , nu e bine sa o treci la Sfanta Liturghie , ca nu e voie , daca nu e botezata si nu traieste in curatenie trupeasca . Poti sa dai pomelnic cu ea la o manastire sa o pomeneasca la Psaltire . Altfel nu , ca e vorba de pacate grele si diavolii au putere multa si nu va vor parasi usor . De aceea este important sa stii ce trebuie sa faci si sa nu gresesti .
  Daca faci tot ce te-am invatat , vei primi mult har si vei scapa repede de boala ta si vei invata repede sa te feresti de rau . Daca nu intelegi sa nu mai traiesti cu acea fata in pacat , atunci nu faci nimic , ci doar sporesti boala si a ta si a ei , caci o tin diavolii in intuneric . Deci macar unul sa fie sanatos , adica tu , ca sa primneasca Dumnezeu rugaciunile tale . Altfel vei fi batjocorit de diavoli .Deci mult curaj si hotarare buna.
  Doamne ajuta!

  Răspuns
 9. Mihai

  Te rog din suflet, Sfinte Arhanghel Mihail, ajuta-ma acum, cand imi e greu! Da-mi sanatate mie si familiei mele, in primul rand! Nu ne lasa acum, avem nevoie de ajutorul divin!!! Lasa-mi colega aici, in orasul meu, las-o langa mine pentru ca am multe sa-i spun si sa invat de la ea!!! Te rog din suflet!

  Răspuns
 10. Mara (Mariana)

  Iisuse Hristoase,Fiul Lui Dumnezeu iarta-ma pe mine pacatoasa. Invredniceste-ma Doamne sa am dragoste pentru vrajmasii mei.Trimite binecuvantarile Tale Doamne peste toti cei pe care i-am necajit,voit sau nevoit si intoarce-i catre mine cu bunatate,intelegere si iertare. sa avem unii pentru altii, ganduri,vorbe si fapte bune.

  Răspuns
 11. marele Păcătos

  Fraţilor, nu vă rugaţi cu faţa la monitor, ci deconectaţi campiuterul şi cu faţa spre răsărit, la Sfintele Icoane, cu lumnărica aprinsă, şi ca nişte prunci în mâinile mamei lor, rugaţi-vă să vă ajute.
  pentru aceasta e nevoie să mergeţi să vă spovediţi, că omul dacă e plin de necurăţie – nu se poate sfinţi, de aceea trebuie mai întâi să vă curăţiţi sufletul, asta se întâmplă numai şi doar la Spovedanie, atunci când nu se ascunde nici un păcat, cereţi şi canon, împlinindu-l mergeţi la Împărtăşanie!
  Citiţi neapărat rugăciunile înainte şi după Împărtăşanie numaidecât!

  Altfel cum, noi vom trăi în voia noastră, nici post, nici rugăciune, nici smerenie, nici milostenie, ci siliţi spre toate poftle care ne trage la pământ, şi să zicem, voi Sfinţilor rugaţivă pentru mine, eu mă voi spurca, mă voi îmbuiba cu mâncare, mă voi îmbăta, mă voi râde până la lacrimi, iar voi rugaţi-vă Lui Dumnezeu ca El să mă izbăvească din tot necazul, da?
  Nu! aşa nu poate fi!
  curăţiţi-că fraţilor că nimic greu în asta nu este!
  Pentru eventualitate, cine are greutăţi poate lăsa în comentariu numele său de botez.

  Răspuns
 12. iuliana

  te rog din suflet ajutama Sf.Arhanghel Mihai am mare nevoie probleme familiale ,a datoriilor,sanatati .Da doamne un servici copilului.DOAMNE AJUTA!

  Răspuns
 13. slava

  Frati si surori va aduc aminte regula parintelui Gurie( sarea pamintului 5) este foarte bine ca in seara inainte de arhanghelul Mihail si Gavril, adica 20-spre 21, la miezul noptii sa ne rugam pentru raposati deoarece in aceasta noapte arhangelu Mihail intinde o aripa in iad si pe cineva ii scoate, pe altcineva ii usureaza suferintele, adica se ridica cu o treapta mai sus
  http://3rm.info/28475-molitva-za-usopshih-na-arhangela-mihaila-19-sentyabrya-i-21-noyabrya-apostol-ioann-bogoslov-i-igumen-guriy.html

  Răspuns
  • marele Păcătos

   am tradus în română această rugăciune

 14. violeta

  Iti multumesc Sfinte Ahanghele Mihail ca mi-ai ascultat rugaciunea in aceasta Sfanta zi de Duminica si te rog cu lacrimi fierbinti sa ma ajuti sa rezolv problema cu mama mea si sa aduci liniste si binecuvantare asupra casutei si a familiei mele. Bunul Dzeu sa o ierte pt toate cate le-a facut si sa reverse Harul sau cel Sfant asupra ei.Iti multumesc Doamne .

  Răspuns
 15. patap mariana

  Preasfinte arhanghel Mihail dale soarta buna copilasilor mei si un servici bun fetitei mele sa aiba parte de oameni buni in juril ei .Baiatuli meu sa fie chemat la servici la un loc bun si cu oameni buni .Preasfinte Arhanghel MIHAIL dai doamne suflet bun sotului meu pentru familie si servici dupa puterile lui .Parintilor mei sanatate .

  Răspuns
 16. flo

  buna ziua,poate imi da cineva raspunsul la cea ce scriu mai jos.in urma cu 10 ani,fost nora a mers cu fiul meu la vrajitoare ca sa fie numai al ei si s-au casatorit.dupa 5 ani fosta si-a gasit al barbat cu care a cochetat si s-au casatorit.cu fiul meu avand un copil,a mai facut si cu al doilea un copil.nu stiu ce vraji i-au facut ca fiul meu de atunci nu-si mai gaseste jumatatea (desi a incercat) nu se mai leaga nimic.am tinut post,am citit si citesc in continuare Acatiste.cert este ca fiul meu tot timpul e nervos si nu are liniste,,oare dupa atatea ani mai are efect vraja???rog pe cneva sa-mi dea un raspuns,multumesc.

  Răspuns
  • veaceslav

   trebu sa va gasiti un bun duhovnic, cu care sa le rezolavati pe toate, toate pacatele vrajurile si altele, si un lucru nu uitati, ca totusi cununia e una, ca un singur botez, se acepta si a 2-a pentru a nu se pierde sufletul dar totusi nici pe departe nu mai este viata de familie ca cum ar trebui, sinca sa nu uitati ca inca din anii 70 sfintul Kuksa de odesa, nu mai binecuvinta familiile, deoarece aproape toti copii si nepotii vor fi sluhile antihihristului
   P.S. si de la mine a plecat sotia, si traeste cu altul si tot am copil(nici nu ma lasa sal vad)

  • Natalia

   Mergeți la mănăstire și vorbiți cu vreun preot mai bătrân, poate au vreo rugăciune în așa caz ca să dezlege vrăjile, poate vă indreptează, vă dă sfaturi și scăpați.
   Rugați-vă și la sf. Matrona de Moscova, ea ajută cu căsătoria.
   Nădăjduiți în Dumnezeu, poate așa Domnul în ferește de altă nenorocire…

 17. valerian

  Doamne ajuta!
  Doamne,
  dă-mi seninătatea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba,
  curajul de a schimba lucrurile pe care pot să le schimb,
  şi înţelepciunea de a şti să le deosebesc.
  [email protected]
  [email protected]
  Caut un suflet credincios ,un om simplu !
  Doamne ajuta!

  Răspuns
 18. Diana

  Daca sunt copii la mijloc si cuplul traieste necununat este mai complicat. Si mai complicat este cand au religii diferite iar el catolic trebuie sa se converteasca la ortodoxie si nu vrea asta.Refuza si mersul la biserica , este ancorat pe material. Deci practic eu trebuie sa ma retrag din relatia asta pacatoasa. Nu imi va fi usor dar stiu ca pot face asta.

  Răspuns

Urmăritori / Pingbacks

 1. Rugăciunea către Sfinții Mihail și Gavriil care ne ferește de boli și necazuri – Ratiune sau Simtire - […] Lama şi garda sabiei se îmbină în formă de cruce, semn al înfăptuirilor sale consacrate Sfintei Treimi. Sfântul Arhanghel…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *