„Dacă fascismul va ajunge vreodată în America, o va face în numele liberalismului” – Ronald Reagan

Este exact ceea ce se întâmplă acum în Statele Unite, sub pretextul revoltei legitime (!?) față de abuzul letal al unui polițist, deferit imediat Justiției și pus sub acuzare pentru crima!

Dar, pentru Stânga, nu Justiția contează, ci distrugerea societății, ghilotina, linșajul, anihilarea celor care i se opun.

Stânga pretins democrată, greșit identificată public în SUA drept liberală, autointitulata grotesc și abuziv progresista, dar de fapt anarhista și davastatoare a reușit să instige la ura si la violențe de stradă, disperată până la paroxism îmbăiat în deliciul devastarii, de perspectiva, care devenea din ce în ce mai clară a câștigării viitoarelor alegeri prezidențiale americane, de către Partidul Republican și de către Donald Trump.

În absența din ce în ce mai pronunțată a legitimității ei politice și electorale, Stânga face ceea ce știe cel mai bine să facă de peste 100 de ani: incendiaza, distruge, demolează și încearcă să își impună agenda prin revoluție…!

Ceea ce nu înțelege, nu a înțeles și nu va înțelege vreodată această Stângă odioasa este că istoria este morală. Ea își ucide singură monștrii insangerati…

Iar forța democrației americane am credința că va ști cum să înăbușe această din ce în ce mai transparentă încercare de lovitură de stat, de sorginte trotkista si format revoluționar socialist de tip Black Lives Matter (BLM), Black Power Movement, ANTIFA și mai vechiul Black Panther. Toate, în aplauzele găștii socialiste cu afinități comunistoide grupate în jurul și în interiorul Partidului Democrat.

Autor: Daniel Uncu, https://www.facebook.com/alin.toma.1004/posts/590325658265673