Alianța pentru Unirea Românilor – AUR au publicat pe Facebook următorul text: „AUR cere Ministerului Educației să renunțe la ideea segregării elevilor pe criteriul vaccinării.

discriminarea celor nevaccinati

Românii spun STOP discriminării asupra elevilor din cauza vaccinării Covid-19

În acest moment, autoritățile iau în discuție ca, atunci când apar cazuri de COVID într-o clasă, copiii nevaccinați să treacă obligatoriu în online, iar cei vaccinați să poată continua fizic cursurile.

AUR se opune categoric unei asemenea idei și cere Ministerului Educației să permită desfășurarea cursurilor în format fizic pentru toți copiii din România.”

Între timp a apărut și o petiție contra acestor abuzuri de tristă amintire… STOP discriminării asupra elevilor din cauza vaccinării Covid-19, iată textul acesteia:

„Dragi români, de câteva luni, de la introducerea vaccinului Covid-19, asupra populației României se exercită o presiune imensă pentru vaccinare, deși studiile clinice nu s-au încheiat și nu se cunosc efectele adverse pe termen lung în ceea ce privește vaccinul Covid-19.

În acest context, se constată apariția unor constrângeri de vaccinare și asupra copiilor care, mai nou, vor fi segregați în școli în funcție de semnul vaccinării! Astfel, dacă într-o clasă apar cazuri Covid-19, copiii nevaccinați sunt închiși în case, iar cei vaccinați pot merge la școală în continuare, fără a se ține cont că poate se îmbolnăvesc dintre cei vaccinați. Dat fiind faptul că, și vaccinat poți face boala și o poți răspândi, această discriminare este doar pentru a forța părinții să recurgă la vaccinare!

Dragi români, va trebui să fim uniți pentru copiii noștri! Semnați această petiție pentru a avertiza Guvernul că suntem o țară democratică, iar minoritatea nu poate domina majoritatea! Doar prin efortul nostru comun vom putea stopa aceste anomalii în care un Premier penal decide asupra vieții copiilor noștri și asupra noastră! ”