Selectați pagina

Românii se întreabă: Ne mai dăm copiii la şcoală având în vedere noile condiţii?

Românii se întreabă: Ne mai dăm copiii la şcoală având în vedere noile condiţii?

Se pune problema: ne mai dăm copiii la şcoală având în vedere că s-a aprobat educația sexuală începând cu copiii de grădiniță, fiind învățați să practice [email protected]@[email protected], să accepte homosexualitatea ca pe ceva firesc, să fie atraşi de persoane de acelaşi sex???

Ne mai dăm copiii la şcoală dacă vaccinarea va deveni obligatorie şi fără dovada vaccinurilor nu ne mai primesc copiii la şcoală?

Ne mai dăm copiii la şcoală dacă prin vaccinare există şi riscul injectării unui microcip în corpul lor, microcip de monitorizare şi de distrugere corporală?

Ne mai dăm copiii la şcoală dacă din septembrie se trece la scanarea lor pe frunte cu izotopi pe motivul de verificare a temperaturii corpului?

Ne mai dăm copiii la şcoală dacă ni s-a pregătit deja în laborator următorul virus mai periculos decât cel actual?

Ştiu, sună a basm, pentru unii sunt exagerări, absurditați şi fanatisme. Mulți nu iau în serios, nu vor să creadă şi iau în râs aceste lucruri. Totuşi, gândiți-vă de 2 ori înainte de a lua o decizie pentru copiii voştri.

S-ar putea ca în scurt timp să nu mai putem trăi la oraş dacă nu ne supunem legilor înrobitoare şi distrugătoare ale sistemului antihristic. Este îngrijorător, oameni buni! Oare nu simțim că am început să trăim vremurile de pe urmă despre care se vorbeşte la Apocalipsă?

Singura salvare este la Dumnezeu. Fie ca El să ne lumineze mințile să înțelegem ce trebuie pentru a nu ne pierde sufletul pe veci din cauza indiferenței sau a necredinței noastre!

Autor: Elena Jâglău

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *