Selectați pagina

România. Visul oricărui pedofil va fi îndeplinit pe 10 septembrie la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti

România. Visul oricărui pedofil va fi îndeplinit pe 10 septembrie la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti

În sâmbăta care urmează va avea loc la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti primul concurs național de dans la bară sportiv din România – “Miss pole dance România”.

Prima dată nu citisem tot titlul știrii originale și nu înțelegeam exact de ce se desfășoară concursul acolo și nu au ales și ei o altă locație, apoi am aflat că acest concurs este împărțit pe categorii de vârstă – juniori, adolescenţi şi adulţi.

Deși a apărut de ceva vreme acest “sport” și oamenii tot încearcă să îi dea alt sens și altă conotație decât acela de dans în barurile de striptease, nu știu dacă într-adevăr cineva se poate uita la o evoluție la bară fără să îi dea o conotație sexuală. Recunosc că eu nu pot și nu mi se pare tocmai potrivit pentru copii. Hai să recunoaștem că fix din barurile de striptease se trage și să nu ne mai chinuim să-i dăm alt sens.

Știu că într-o vreme se discuta ceva despre introducerea dansului la bară la olimpiadă. Sunt de acord că este necesară o pregătire fizică intensă pentru a reuși realizarea anumitor elemente la bară, dar chiar să dansăm la bară la olimpiadă, parcă e ușor deplasat. Nu mi-aș încuraja fetița să practice acest sport. Parcă îl și văd pe taică-su, dar nu aplaudându-i performanța, ci bătându-i pe ăia care se holbează. Bine, asta era o ipoteză fantezistă, că nu ar lăsa-o să se etaleze în domeniu.

Totuși surpriza cea mare legată de acest concurs este că cei mai mulți concurenți sunt înscriși la categoria juniori (6-12 ani). Deci părinții deschiși la minte și-au dus fetițele la antrenamente serioase și probabil se și laudă cu performanțele lor. Îmi și imaginez tăticii scoțând telefonul la birou și arătându-le colegilor de muncă, mândri, dansul fiicelor.

Iată o prestație decentă, în caz că nu ați văzut copii la bară,  însă parcă ceva e cumva greșit pe acolo.

Pregătiți-vă, campionatul mondial “World pole dance Championship”va avea loc tot la București, pe 16 septembrie.

Sursa: http://casteluna.ro/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке