Selectați pagina

România. Purtarea măștii în școli ATACATĂ în instanță. „Guvernul să DEMONSTREZE cu studii științifice eficiența lor”

România. Purtarea măștii în școli ATACATĂ în instanță. „Guvernul să DEMONSTREZE cu studii științifice eficiența lor”

Luni, 13 septembrie, elevii se întorc în bănci. Și acest an nou școlar începe cu o serie de măsuri sanitare, restricții și alte reguli, cum ar fi obligativitatea purtării măștii de protecție în interior. În acest sens, avocatul Iulian Urban – cunoscut ca opozant al măsurilor guvernamentale de protecție sanitară, va acționa statul în judecată. Potrivit Tomis News, Iulian Urban nu vede o justificare medicală prin această măsură și așteaptă să se confrunte cu guvernul în instanțele de judecată:

avocatul urban iulian

România. Purtarea măștii în școli ATACATĂ în instanță. „Guvernul să DEMONSTREZE cu studii științifice eficiența lor”

„Următorul proces pe care avocații Asociației de Asistență pentru Consumatori este pentru înșelaciunea și aberația prin care cei peste 5 mil. de români care au facut covid si au anticorpi, sunt FORȚAȚI pentru a călatori, să dea banii pe test PCR sau- așa cum spune psihopatul Baciu ( USR) de la MTS -, să se vaccineze, deși ei au deja anticorpi.

Deși testul de anticorpi este cel mai bun indicator că omul a trecut prin boală și ARE IMUNITATE, escrocii ăștia pretind că este mai credibilă o hârtie de la DSP care zice că persoana a avut covid acum 90 de zile.

ESTE ILEGAL SĂ CONDIȚIONEZI UNUI OM CARE ARE ANTICORPI, LIBERTATEA DE EFECTUAREA VACCINULUI! Exemplu : persoana care a avut covid in octombrie 2020 are 98 scor IGG iar una vaccinată în martie 2021 are 51 scor IGG. Să pretinzi că ala cu 98 nu are voie să circule liber dacă nu își face test sau nu se vaccinează iar ăla cu 51 are voie, este o aberație, și vom aduce asta în fața instanței de judecată”, a transmis Iulian Urban.

Marti voi depune la instanta actiunea prin care voi contesta masura purtarii mastii de catre copiii in scoli, atata timp cat Min. Educatiei nu a afisat public nici un studiu medical international , care sa fie omologat in Romania, si conform caruia:

[1] inlocuirea mastilor textile cu cele chirurgicale pentru copii, se justifica medical [ adica anul trecut si-au batut joc de copii cand le-au permis sa vina la scoala cu masti textile?…sau isi bat joc acum de banii parintilor?..]

[2] purtarea mastilor impiedica transmiterea sar-cov 19.

Daca alti parinti nu vor sa faca nimic, incerc eu sa fac. Am fost REFUZAT de alti 74 de parinti care au spus ca mai bine isi trimit copiii cu masti la scoala decat sa se judece cu statul roman.

Eu vreau doar atat : sa vina in instanta Guvernul sa DEMONSTREZE cu studii medicale internationale, cat de eficiente sunt mastile astea purtate de copii. Sa ne rugam Bunului Domn Dumnezeu sa dea lumina, curaj, demnitate si intelepciune judecatorilor care vor solutiona acest dosar.

Am peste 50 de studii si grafice care arata ca mastile nu ajuta la nimic si le voi depune la instanta! Sa vad cu ce va veni in contraargument si contraproba Ministerul Educatiei”, a transmis Iulian Urban.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. Adrian

    Sunt profesor si ma obliga sa port masca desi sunt perfect sanatos. Va rog sa-mi trimiteti macar 10 studii ca se le demonstrez ca nu e eficienta. Poate asa le deschid ochii si mintea. Multumesc!

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке