Selectați pagina

România. Proiect de lege anticreştină şi a pumnului în gură: Închisoare de până la zece ani pentru manifestări antisemite

România. Proiect de lege anticreştină şi a pumnului în gură: Închisoare de până la zece ani pentru manifestări antisemite

NotăLegea se va pedepsi cu inchisoarea de la 3 luni la 3 ani, este sustinerea in spatiul public ca evreii l-au omorat pe Hristos.!!!! “Cineva ne depopuleaza tara prin tot felul de practici sociale, medicale, politice si economice, iar acum vrea sa se mute aici iar lumea sa nu mai zica nimic.. oare cine? Oare ce popor antihrist care si-a facut holocaustul sa fie? Oare ce popor care a fatat masoneria sa fiee? Oare cine l-a rastignit si l-ar mai rastigni odata pe Hristos si l-ar scoate din inimile noastre? Ghici ciuperca cine-i.. Aceasta lege este una antiromaneasca. Va indemn sa cititi Legea! In Lege ca exemplu de antisemitism, care daca se va adopta Legea se va pedepsi cu inchisoarea de la 3 luni la 3 ani, este sustinerea in spatiul public ca evreii l-au omorat pe Hristos. Este o lege aberanta, anticrestina si a pumnului in gura. Evreii se dau in petec si cer mai mult decat li se cuvine. Ei vor mai multe drepturi decat au romanii. Aici e Romania, Tara noastra, a romanilor, nu a evreilor! Adica toti penalii si hotii au pedepse scurtate sau inexistente, iar eu daca sustin ca evreii l-au omorat pe Hristos risc sa fiu inchis. Trezeste-te Romania!”

Cităm ştirea apărută pe europafm.ro:

Manifestările antisemite ar putea fi aspru sancționate în România. O inițiativă legislativă depusă zilele trecute la Parlament prevede pedepse cu închisoare de până la zece ani pentru constituirea de organizații cu caracter antisemit. Vor fi incriminate penal promovarea ideilor antisemite, dar și răspândirea de simboluri antisemite.

Inițiativa legislativă privind prevenirea și combaterea antisemitismului îi aparține deputatului Silviu Vexler, reprezentantul comunității evreiești din România.

Potrivit proiectului, manifestările antisemite se pedepsesc cu închisoare de la trei luni la zece ani. Astfel, promovarea în public a ideilor, concepțiilor sau doctrinelor antisemite se sancționează cu închisoare de la trei luni la trei ani.

Distribuirea de materiale antisemite se pedepsește cu închisoare de la unul la cinci ani.

Confecționarea, vânzarea, răspândirea sau deținerea de simboluri antisemite înseamnă închisoare de la trei luni la trei ani.

Cel mai aspru este pedepsită inițierea sau constituirea unei organizații cu caracter antisemit – de la trei la zece ani de închisoare.

”Sunt exact aceleași pedepse care sunt prevăzute pentru combaterea rasismului, xenofobiei și sunt în vigoare. nu este nici mai mult, nici mai puțin decât pentru celelalte forme de extremism”, a declarat la Europa FM deputatul Silviu Vexler, inițiatorul legii.

Vexler spune că în România manifestările antisemite sunt puține și izolate, dar o problemă o constituie mesajele antisemite de pe internet.

”Am observat din ce în ce mai mult, în mediul online în special, accentuarea mesajelor cu caracter antisemit. De la chestii relativ banale, cu ghilimele de rigoare, că evreii controlează lumea, până la mesaje cu adevărat urâte, pe care nici nu merită să le rept eu. Îmi doresc din tot sufletul ca să nu fie nevoie de ea (de lege – n. red.), dar dacă va fi nevoie de ea, trebuie să existe”, a mai spus deputatul.

Silviu Vexler a explicat că inițiativa are și un carcter simbolic – în 2018 se împlinesc 80 de ani de la introducerea în România a legilor rasiale și antisemite, care au constituit catalizatorul Holocaustului pe teritoriul românesc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *