Selectați pagina

România. Preot ortodox săvîrşind împreună cu catolicii slujba Învierii după ritualul catolic

România. Preot ortodox săvîrşind împreună cu catolicii slujba Învierii după ritualul catolic

Mesaj primit de la cititori:

„Stimata Redactie!

Atasat va trimit cateva fotografii, care au ajuns nu doar sa contrarieze, dar mai ales sa sminteasca credinciosii drept slavitori din zona Banatului. Este vorba de preotul Ion Cherescu din parohia Bozovici, judetul Caras Severin care in actiunile sale ecumeniste a mers pana a sluji slujba invierii impreuna cu preotul romano-catolic din localitate. De Pastele catolic a savarsit in biserica papistasa din localitatea Bozovici slujba invierii dupa ritualul catolic asa cum se vede in fotografiile atasate. Bineinteles ca nu a fost nici macar atentionat, darmite pedepsit de catre episcop pentru aceste abateri grave. Nimeni nu zice nimic. Siteurile de aparare a ortodoxiei nu spun nimic despre acest caz. Asa zisul preot ecumenist isi face de cap in continuare. Saptamanile trecute a cununat o pereche de tineri care au avut nasi catolici. Pana cand? Oare ce se va intampla cu credinciosii care il urmeaza?”

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. AMS

    Se opare ca nu a incetat lupta pt. Suprematie nici acum si daca nu suntem provocati, atunci provocam.

    Catolicii au o disciplina exemplara in timpul slujbelor, incat ar fi bine sa se faca slujbele la comun si cu enoriasii catolici, ca abia asa ne-am invata sa fim si noi disciplinati la slujbe, sa avem fiecare carticica in fata ochilor din care sa cantam sau citi, nu sa ne fuga mintea pe dealuri.

    Mahalaua virtuala „ortodoxa” care a devenit moda si model de manipulare frecvent, isi da singura cu stangul in dreptul, incat ma intreb cand mai au timp si de rugaciuni, daca numai grija altora o au unii? Ba mai mult barfoteca ortodoxa virtuala, nu va indrepta pe nimeni, pt. ca numai comunicarea vie zideste, pe cand cea virtuala duce la dezbinari, razbunari si razboaie tot mai crancene, pt. ca tot ce este virtual te face sa devii tot mai insensibil si nu tot mai uman, cum isi fac reclama virtualii barfotecii ortodoxe…

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке